JULEGAVESHOPPING - TOP 10 MEST POPULÆRE GAVEIDÉER I 2022

JULEGAVESHOPPING - TOP 10 MEST POPULÆRE GAVEIDÉER I 2022

Julen er lige rundt om hjørnet, og det betyder at vi alle sammen begynder at planlægge gaverne. Vi har sammensat en liste over de 10 mest populære gaveideer, som du kan finde nedenfor. Denne liste kan inspirere dig til dine julegaveindkøb eller måske finder du lige det design du skal ønske dig.

Top 10 gaveidéer

New Works Tense Pendel Ø90 cm
New Works Tense Pendel Ø90 cm er en meget elegant gulvlampe. Lampen skaber en behagelig og hyggelig atmosfære, der varmer rummet op. Den runde, elliptiske form og det smalle udsyn giver lampen et svævende look, hvilket gør den utrolig elegant.

&Tradition Formakami JH4 Pendel
Skab en varm og indbydende atmosfære i dit hjem med Formakami pendel fra &Tradition. Denne lampe er inspireret af traditioner fra det gamle Asien og er designet til at skabe et roligt og hyggeligt lys i din stue. Den store lysekrone er lavet af metal og glas, hvilket giver den et stilfuldt, men minimalistisk look, der passer godt til enhver indretningsstil.

Secto Octo 4241 Pendel Valnød
Octo 4241 Pendel er en pendellampe, der er håndlavet af birketræ. Lampen kaster et varmt lys på grund af lamellerne i lampen, som kan fås i fire forskellige farver: sort, hvid, birk og valnød.

Vitra Akari Gulvlampe 10A
Akari lampen er et smukt og enkelt design af Isamu Noguchi. Denne ikoniske lampe er en elegant og genkendelig del af Akari-serien, som består af rispapirlamper i forskellige størrelser og farver.

Petite Friture VERTIGO Stor Pendel Sort
Petite Friture VERTIGO Stor Pendel er en lampe, der har det hele - det humoristiske og poetiske - og den blev hurtigt et ikon for moderne design og en favorit blandt samlere og bloggere. Det er et funktionelt og alsidigt objekt med en meget detaljeret og kompleks form.

&Tradition Little Petra VB1 Lænestol Fåreskind Moonlight/Hvid Olieret Eg Inkl. ATD1 Puf
Nyd den ultimative komfort i Little Petra Lounge Chair fra &Tradition. Denne stol er en ægte klassiker og har et indbydende udseende og en indbydende følelse med en slank profil. Den smukke lænestol er designet af designer Viggo Boesen og fås i et bredt udvalg af stoffer, så du kan nyde dette stilfulde design i dit hjem i helt nye farver

Fritz Hansen Dot Skammel Sort
Fritz Hansens Dot skammel er en stilren og komfortabel taburet, som kan bruges i mange sammenhænge i hjemmet. Der er højdejusterbare ben på skammelen så den passer til hver form for bruger. Denne skammel er fremstillet af blødt ægte læder af restmateriale fra Fritz Hansens stoleklassikere. Den er holdbar over tid og giver stolen et blødt look. Skammelen er designet af finsk industrial designer Finn Juhl og hører til den klassiske kollektion fra Fritz Hansen

MENU Turning Sofabord Hvid Oak Ø65 Sort
Turning Sofabord Hvid Oak Ø65 Sort får glæde af dets praktiske design, der gør det nemt at afslappet og hyggeligt at være hjemme. Med en skuffe og opbevaringsplads til magasiner, bøger og håndarbejde er det noget for dig.

&Tradition Lato LN8 Sofabord Lakeret Valnød/Emparador Marmor
Lato LN8-bordet fra &Tradition er det perfekte sted at sætte et varmt krus kaffe, mens du nyder en stille eftermiddag, eller en kold drink før en god middag med venner eller familie. Designet er delikat og stilfuldt, men alligevel robust og solidt ligesom marmorbasen og den rustfri stålplade, som det bærer. Dette klassiske og minimalistiske bord vil se godt ud i ethvert moderne hjem og passer især godt til små rum eller lejligheder. Den stærke sorte marmorbase skaber en fantastisk kontrast til den tynde runde bordplade og skaber et enkelt, men sofistikeret look

Fritz Hansen Ikebana Vase
IKEBANA-vaserne er inspireret af den delikate, men sofistikerede kunst at arrangere blomster, og de er ideelle til ethvert hjem - eller endda til kontoret. De er fremstillet i letvægts pulverlakeret aluminium og er designet med et øje for detaljer og elegance. Kollektionen er opkaldt efter den traditionelle japanske kunst at arrangere blomster, og den har rene linjer og bløde kurver. Ikebana-vaser er både bæredygtige og funktionelle; de er designet til at holde i mange år.
Tilbage til blog