SHOPPING GUIDE - TOP 10 ADVENTSGAVER TIL JULETIDEN

SHOPPING GUIDE - TOP 10 ADVENTSGAVER TIL JULETIDEN

Giv din elskede, mor, far, søster eller næsten enhver anden voksen i dit liv en gave, der vil holde hele julen med dette søde sæt med 4 gaver. Fra stor til lille, uanset hvilken størrelse du vælger, vil din gave helt sikkert bringe glæde og lykke, da det er de søde tanker bag, der tæller.

Adventstiden er en meget gammel og sjov tradition i mange familier, hvor både børn og voksne elsker at få gaver. Det er dejligt at give adventsgaver, men den største udfordring her er, hvilke adventsgaver skal man give? Hvordan fornyer man sig fra sidste års adventsgaver? Hvis du søger inspiration til at finde gode adventsgaver, så er du kommet til det rette sted.

Vi har samlet 10 populære designs nedenunder

&Tradition Flowerpot VP9 Bordlampe Transportabel Mat Hvid
Denne Flowerpot lampe er en klassiker fra det danske designhus. Sphere-formerne er designet af Richard Olaf Panton i 1970, og er siden blevet en klassiker. Med en mat hvid finish er designet både moderne og tidløst.

Muuto Kink Vase Sand
Kink-vasen er en moderne fortolkning af et klassisk design med sine minimalistiske rødder. Kink-vasen er en fantastisk måde at tilføje noget stil til dit hjem på og kan bruges som pynt eller som en trendy vase til at holde friske blomster.

&Tradition Como SC53 Bordlampe Transportabel Bronzeret Messing
Den bærbare &Tradition Como lampe er et charmerende og praktisk produkt, der kan placeres hvor som helst i huset. Lampen har tre indbyggede lysniveauer, så du kan styre lysstyrken. Den er batteridrevet og kan derfor tages med ud i haven eller rundt omkring i huset. &Tradition Como bærbar lampe kommer fra en lang tradition for skandinavisk design.

Normann Copenhagen Block rullevogn hvid/eg
Block serveringsvognen fra Normann Copenhagen er en fleksibel lille hjælper, som ikke fylder noget i dit hjem. Den elegante vogn kan placeres, hvor du synes, den ser bedst ud, og den vil hjælpe med at holde orden i resten af dine ting: bøger, magasiner og hvad du ellers ønsker at gemme pænt væk. Den lille vogn kommer med hjul og kan bestilles i flere farver.

MENU POV Circle Lysestage lille
POV-kollektionen er designet af Note Design Studio og vil være tilgængelig i forskellige størrelser og former. Denne gulvlampe er et godt eksempel på kombinationen af klassisk og moderne tilbehør, der forbinder gamle teknikker med nye materialer. Afhængigt af hvor du befinder dig i forhold til objektet, vil det udtrykke noget forskelligt. Ligesom i film; afhængigt af dit synspunkt ser objektet anderledes ud. Når du bevæger dig rundt blandt de forskellige designs i POV-kollektionen, kan du mærke, hvordan dit syn ændrer objektet.

Fritz Hansen Ikeru Vase Lav
Ikeru-vasen er inspireret af den japanske kunst at arrangere blomster, ikebana. Med tiden ændrer dens karakteristiske kurve sig, når du flytter ting i vasen. Det grønne glas er toppet med en metalindsats, hvori der kan placeres frø, blomster eller grene efter dine ønsker.

MENU JWDA Beton Bordlampe Grå & Messing
JWDA Beton lampen er et minimalistisk design, hvor kun de nødvendige elementer er brugt til at skabe lampen. Den varme, stærke karakter af messing med et fint twist i form af hvidt lys, der omfavner dit rum med tiltrækning.

Fritz Hansen Miniature Ægget Lænestol Sort
Ægget lænestolen er et statement, uanset hvor den står - hjemme eller på kontoret. Denne ikoniske designklassiker blev skabt af Arne Jacobsen, som designede sin første version til SAS Royal Hotel i København tilbage i 1958. Denne miniatureudgave af originalen er lavet af metal og er så lille, at den nemt kan placeres på dit skrivebord eller endda på dit sofabord eller tv-skab!

Woud Hibo Hippopotamus Lille Eg
Lille Hibo Hippopotamus fra WOUD er en sød og sjov figur for enhver, der er fascineret af denne mytiske dyrart. Med sine dybe sorte øjne har Hibo et levende udseende, og serien hedder Osiriskammet på grund af deres lidenskab for vand (hippos) og deres evne til at svømme (kami).

Muuto Restore Kurv Midnats Blå

Muuto Restore opbevaringskurven er en praktisk kurv, der passer ind i ethvert hjem. Den kan stables, så du nemt kan opbevare den, når du ikke bruger den. Kurvene findes i forskellige farver og med forskelligt design, så du har 100% frihed til at vælge det interiør i din bolig, som vil passe bedst til kurven.
Tilbage til blog