Populære emner

FRITZ HANSEN

Fritz Hansen blev grundlagt helt tilbage i 1872, og har siden da etableret sig som en af de førende møbelproducenter i verden inden for skandinavisk design. Fritz Hansen er drevet af en passion for skønhed, kvalitet og godt håndværk. Fritz Hansen skaber rammerne for en moderne og nordisk livsstil, hvilket de gør i samarbejde med visionære kunstnere, designere og arkitekter fra hele verden.

image
image

VISIONÆRT DESIGN

Historien om Fritz Hansen er karakteriseret ved udsøgt håndværk, unikt design og umådelig høj kvalitet. De bedste designere og arkitekter fra hele verden har gennem tiden formet Fritz Hansens historie med smukt udførte og funktionelle designs, der er tidløse og aktuelle på én og samme tid. Fritz Hansen er kendte for at fremhæve det skønneste i alle materialer, gennemtænke selv den mindste detalje, samt at bruge de ypperligste håndværkere og premium materialer.

image
FRITZ HANSEN DESIGNERE

Gennem tiden har Fritz Hansen haft et utal af legendariske designere tilknyttet, heriblandt Arne Jacobsen, Bodil Kjær, Christian Dell, Hans J. Wegner, Jørn Utzon, Piet Hein, Poul Kjærholm, Bruno Mathsson og mange flere kendte designere og arkitekter fra både ind- og udland. Alle disse designere har sat et markant aftryk på Fritz Hansens imponerende historie og ikke mindst indretningen i et utal af boliger verden over.

FRITZ HANSEN HISTORIE

Dansk design og Frtiz Hansen hænger unægteligt sammen, og stort set ingen brands har haft lige så stor indflydelse på den danske designhistorie, som det er tilfældet med Fritz hansen. Fritz Hansen begyndte helt tilbage i 1872, hvor en dygyig møbelsnedker ved navn Fritz Hansen, der har lagt navn til virksomheden, fremskaffer sig en handelslicens i København. Spoler man blot 13 år frem, så har den dygtige Fritz Hansen skabt et veletableret værksted på Christanshavn, hvor der produceres møbler og interiør i bedste kvalitet. Dette har de således gjort lige siden, og har i over 100 år været en af de mest dominerende brands inden for skandinavisk design.

image

FRITZ HANSEN GENNEM TIDEN

PREMIUM KVALITET

Fritz Hansen er ikke blot førende inden for tidløst design, men også inden for at skabe den absolut bedste kvalitet. Dette kalder man i Fritz Hansen regi for Premium Quality, hvilket så sandelig må siges at være dækkende, når man taler Fritz Hansen. Fritz Hansen har altid haft et målrettet fokus på at skabe den perfekte kombination af enestående kvalitet og tidløst design i hvert eneste produkt. Dette fokus kaldes som sagt for Premium Quality, hvilket i praksis betyder, at der altid gøres en ekstra indsats for at alle designs og produkter bliver kvalitetssikret helt ned i detaljen. De tårnhøje standarder fra Fritz Hansen stiller store krav til både leverandørere, materialevalget og produktionen af selv den mindste del. Dette giver det bedste resultat, som siden 1872 har skabt begejstring og beundring over hele verden.

image