Danmark
Moodings logo
 Ring til os
 Send email

Historien om Normann Copenhagen

Normann Copenhagen som brand

I 1999 gik Jan Andersen og Poul Madsen sammen om at skabe Normann Copenhagen brandet. Bag brandet ligger en vision om at gøre en forskel i designbranchen. Vendepunktet kom i 2002, hvor de lancerede det første produkt, lampen Norm 69 under navnet: Normann Copenhagen. Inden for de næste fem år, fulgte mere end 38 produkter, af eget design eller gennem samarbejder med etablerede designere og nye talenter fra hele verden, lige i Moodings ånd.

Normann Copenhagens design

I 2009 besluttede Normann Copenhagen sig for, at det var tid til at introducere møbler, så man kunne blive et komplet designhus. Normann Copenhagen fortsætter med at indføre spændende og dristige, moderne designprodukter.

Farver hos Normann Copenhagen

Farvevalget hos Normann Copenhagen hænger tæt sammen med modens trends, og de farver man ser på internationale runways. Dette skaber et brand, der altid er i udvikling, og gør, at deres klassikere kan udvikle sig med tiden. For eksempel udvikler deres møbler sig hele tiden, og findes i mange forskellige farver. I den anden ende finder man Flip spejlet og Agnes vaserne, der bliver holdt i et stramt sort hvidt farveskema.

Se hele vores udvalg af lækkert design fra Normann Copenhagen