Danmark
Moodings logo
 Ring til os
 Send email
Til private og erhverv

Indretningsrådgivning

Herunder ser du 3 forskellige indretningspakker, du kan købe med det samme. Hvis ingen af de 3 pakker passer til dig og dit behov, så kontakt os på mail: kundeservice@moodings.com eller telefon +45 71 99 00 90. Så skræddersyr vi et forløb, der passer lige til dig.
Online indretningsrådgivning
1 times indretningssparring via Facetime/Skype hvor vi gennemgår dine ønsker i et eller flere rum. Med udgangspunkt i din personlige stil, budget og prioriteringer kommer vi med inspirerende forslag, tips og idéer til møbler, farver, belysning mm.

1.200 kr.
1:1 indretningsrådgivning
1,5 times besøg i dit hjem hvor vi gennemgår dine ønsker i et eller flere rum. Med udgangspunkt i din personlige stil, budget og prioriteringer kommer vi med inspirerende forslag, tips og idéer til møbler, farver, belysning mm. Vi taler om følgende: - Udvælgelse af møbler og tilbehør der skal indkøbes, beholdes eller udskiftes - Placering af møbler - Farvepalet - Belysning - Tekstiler - Evt. specialbyggede løsninger

2.500 kr. (transporttillæg kan forekomme)
Udvidet 1:1 indretningsrådgivning
2 timers besøg i dit hjem hvor vi gennemgår dine ønsker i et eller flere rum. Vi taler om udvælgelse af møbler og interiør, farver, belysning, materialer mm. Efter besøget mailer vi dig en indretningsmanual som vi sammen gennemgår over telefonen. Manualen indeholder: Moodboard, plan over placering af møbler i det aktuelle rum og indkøbsliste med forslag på nye møbler, tekstiler, belysning, kunst, farvevalg, tapeter evt. specialbyggede løsninger.

1 rum 5.000 kr.
2 rum 9.000 kr.
3 rum 12.000 kr.

(transporttillæg kan forekomme)
Caroline Flindt & Kamilla Rosado
Caroline Flindt har de seneste 15 år arbejdet i indretningsbranchen, først som nyhedsredaktør og stylist på Bolig Magasinet og efterfølgende som freelance interiørkonsulent.

Kamilla Rosado har arbejdet mere end 10 år i teater- og filmbranchen, før hun startede egen virksomhed som interiørdesigner.

De har begge lang erfaring med indretning af personlige hjem, kontorer og miljøer hvor folk kan leve, grine og arbejde - universer skabt med omhu og kærlighed til de mennesker, der bor eller arbejder der.

De hjælper dig med alt, lige fra at skabe nye indretninger med dine eksisterende møbler til at starte helt forfra. De arbejder med design, ombygning, renovering, rådgivning og styling.

Har du brug for mere hjælp står de klar til at hjælpe med at realisere drømmene med et fantastisk hold af professionelle håndværkere.

Vi har også god erfaring med indretning til erhverv – alt fra opdatering af det eksisterende til indflytning og istandsættelse af nye lokaler. Kontakt os for en snak og et tilbud.