Danmark
Moodings logo
 Ring til os
 Send email

Sådan fandt jeg den rigtige farve til stuen

Hej,

Lige siden jeg fik ideen til Moodings, var jeg sikker på, at vi skulle være anderledes end alle de andre derude. Jeg vil derfor gerne prøve noget, ja, anderledes.

Først en lille historie.

(Hvis du ikke gider at læse hele historien, kan du klikke her, for at gå videre)

For nylig sad min kæreste og jeg, og kiggede rundt i vores lejlighed. Vi går begge op i design, og har været (mere eller mindre) velovervejede i vores køb. Men det passede bare ikke længere til os.

Vi var blevet trætte af det, og trængte til forandring, og vores største indretningsproblem var, at det ikke kunne løses ved at rykke rundt på vores møbler. Vi kunne ikke sætte en finger på problemet.

Efter et utal af timer på Instagram, Tumblr, blogs og gennemlæsninger af boligblade slog det mig som et lyn fra en klar himmel. Alle de billeder, vi havde gemt, havde en ting tilfælles.

De havde alle en flot koksgrå farve på væggen.

For at gøre en lang historie kort, så fandt vi ud af, at det i virkeligheden var vores hvide vægge (vi har begge været fortalere for hvide vægge), som var problemet. 

Gennem mange online guides til farvevalg, uendelige timer på Instagram og Tumblr kom vi frem til nogle toner, som vi nu ELSKER.

Det handler ikke altid om at købe nye ting, men om at blive inspireret, som jeg blev. Det er den oplevelse, som du skal have på Moodings.

For at gøre din oplevelse på Moodings bedre, håber jeg derfor, at du vil bruge 30 sekunder på at svare på samme spørgsmål... 

Hvad er dit største indretningsproblem lige nu?

(Du må meget gerne svare gennem dette spørgeskema: http://goo.gl/forms/M94kRSM2HE)

Når vi har samlet alle svar, så bruger jeg informationen i vores kommende emails og online :-)

De bedste hilsner,

Alexander

PS.
Som du måske har set (hvis du har været inde på Moodings for nylig) så har vi ændret designet en del. Jeg håber, du kan lide det.

Vi kommer også snart til at relaunche vores online magasin, det kan du læse mere om i en af mine næste emails.