sekretesspolicy

Småkakor

En cookie är en term för det faktum att en användares beteende på ett nätverk är registrerat hos användaren själv (på användarens hårddisk). På det sättet på servern (t.ex. en webbplats) vid användarens nästa besök, vem användaren är.

På Moodings.com används cookies för att optimera webbplatsen och dess funktionalitet och därmed göra besöket så enkelt som möjligt för dig.

Du har alltid möjlighet att radera cookies från din dator. Det kan t.ex. görs enligt följande:

I Internet Explorer raderas cookies under menyn "Funktioner" -> "Internetinställningar" -> "Radera cookies"

Logstatistik

Logstatistik används på Moodings.com vilket innebär att ett statistiskt system samlar in information som kan ge en statistisk bild av hur många besökare som en webbplats har haft var de kommer ifrån, och på vilken del av webbplatsens kunder lämnar Moodings.com mm.

På Moodings.com används loggstatistik för att optimera webbplatsen och dess funktionalitet.

Din personliga information

För att du ska ingå ett avtal med oss ​​via webbplatsen, låt dig registrera dig med följande personliga uppgifter

· Namn
· Adress
· E-postadress

Telefonnummer är valfritt

Moodings.com gör registreringen av dina personuppgifter i syfte att tillhandahålla det objekt du beställt. Personuppgifterna registreras på Moodings ApS och lagras i 5 år, varefter informationen raderas.

När vi samlade personuppgifter via Moodings.com, ser vi till att det alltid görs genom att skicka in ditt uttryckliga samtycke så att du är informerad om exakt vilken information som samlas in och varför. Datachefen är direktör Alexander Thygesen.

Vi lagrar kundinformation krypterad.
Vi kommer att överföra kundinformation krypterad.

Information som lämnas till Moodings.com avslöjas inte eller säljs inte på något sätt till tredje part, och vi registrerar inte personuppgifter.

Som registrerat med Moodings ApS har du alltid rätt att invända mot registreringen. Du har också rätt till inblick i vilken information som är registrerad om dig. Du har dessa rättigheter i enlighet med personuppgiftslagen.

Kontakt i samband med Moodings ApS via e-post:info@Moodings.com.