Design Plakater

Pryd dine vægge med lækre plakater i skønne designs.

Går du og tror, at design er forbeholdt møbler og boliginteriør, så tager du grueligt fejl. Design har nemlig sneget sig ind i alle kroge af indretningen og til og med også op på væggene. Det er nemlig populært som aldrig før at erhverve sig personlige og cool design plakater. Der findes et utal af farver, stilarter og motiver. Det gælder blot om at finde en stil, der passer ind i netop det rum, du ønsker at give et friskt pust.

Ejvind Arthur

Ejvind Arthur laver grafiske og humoristiske plakater. Hans design plakater er kendetegnet ved en særlig enkelthed, hvor motiverne er den mest skrabede og enkle udgave, det næsten kan blive uden, at motiverne mister sine karaktertræk. Hans søde og sjove plakater kan uden tvivl pifte stuen op eller tilføre farve og glæde på børneværelset.

By Garmi

Er du derimod til de mere abstrakte design plakater, er plakaterne fra By Garmi måske mere dig. Den danske kunstner skaber nemlig abstrakte motiver i milde og afdæmpede nuancer. Designplakaterne fra By Garmi er på en gang meget enkle, men samtidig rummer de mange spændende og nuancerede dybder, der kan bringe noget sjæl og stemningsfuldhed ind i indretningen.

Amanda Lilholt Hurup

Kunstneren Amanda Lilholt Hurup er et tredje eksempel på flotte designplakater. Hun har en ganske særlig stil, hvor hun skaber motiver, der indeholder flere elementer på sammen tid. Hendes motiver er derfor tit på en gang både abstrakte og konkrete. Så hvis du ikke helt ved, om du hælder til den abstrakte eller mere virkelighedsnære side, er designplakater fra Amanda Lilholt Hurup et godt sted at starte.

Udvalget af designplakater er stort, og der findes plakater inden for stort set alle stilarter. Det er derfor muligt at finde netop den typer plakater, der passer dig og din bolig.

Tilbage til blog