SHOPPING GUIDE - TOP 10 ADVENTSGAVER TIL JULETIDEN 2022

SHOPPING GUIDE - TOP 10 ADVENTSGAVER TIL JULETIDEN 2022

Her har vi samlet en liste over de 10 bedste adventsgaver i 2022. Uanset om du handler til en mor, far eller et andet familiemedlem eller en ven, så mener vi, at det vil være de perfekte ting, som de vil elske.

Vi har samlet 10 populære designs nedenunder

&Tradition Flowerpot VP9 Bordlampe Transportabel Mat Hvid

Panton Flowerpot-lampen er stadig en af de mest populære lamper, der nogensinde er lavet. Dens sfæriske form, der fås i fire forskellige størrelser, giver dig mulighed for at skabe en unik borddækning, der er let at kombinere med både klassisk og moderne interiør.

Muuto Kink Vase Sand

Hvis du elsker minimalistisk design og elsker blomster, så er Kink-vasen et must-have. Denne moderne vase i keramik er perfekt til at udstille friske blomster i ethvert rum, men den er også et statement i sig selv, når den bruges som pynt på dit natbord eller skrivebord.

&Tradition Como SC53 Bordlampe Transportabel Bronzeret Messing

Denne bærbare bordlampe skaber en varm og indbydende atmosfære overalt i huset. Den kan placeres i næsten alle rum med sit moderne design, som er elegant, enkelt og elegant. Den bærbare lampe fra &Tradition er fremstillet af naturmaterialer og består af en metalbase og topplade med et træhåndtag, så den er nem at bære.

Normann Copenhagen Block rullevogn hvid/eg

Med Block serveringsvognen kan du skabe orden i dit hjem. Den elegante serveringsvogn kan placeres hvor som helst i rummet og vil hjælpe med at holde udstyr, bøger, magasiner og andet tilbehør pænt og ryddeligt. Den lille trolley med hjul fås i flere modeller.

MENU POV Circle Lysestage lille

Skil dig ud fra mængden med POV-kollektionen, der er designet af Note Design Studio. Kollektionen er inspireret af både gammelt og moderne design og henleder diskret opmærksomhed med sin slanke enkelhed. Udstillet på en hylde eller et sidebord vil den tilføje karakter og charme til ethvert rum.

Fritz Hansen Ikeru Vase Lav

Ikeru-vasen er inspireret af den japanske kunst at arrangere blomster, "ikebana". Den er en smuk måde at udstille dine yndlingsblomster på i ethvert rum, og dens karakteristiske kurve ændrer sig, når du flytter genstande i den. Det store glas er toppet med en metalindsats, hvori korn, blomster eller grene kan placeres efter ønske.

MENU JWDA Beton Bordlampe Grå & Messing

Dette unikke design er skabt ved kun at bruge de nødvendige elementer, og det skaber en minimalistisk lampe. Den varme karakter af messing med et delikat twist i form af varmt, hvidt lys, der omfavner rummet med tiltrækningskraft.

Fritz Hansen Miniature Ægget Lænestol Sort

Ægget gør indtryk, uanset hvor det kommer hen - hjemme eller på kontoret. Denne miniatureudgave af æggestolen er lavet af metal og så lille, at den nemt kan placeres på dit skrivebord eller endda oven på et sidebord eller tv-møbel.

Woud Hibo Hippopotamus Lille Eg

Hibo er en serie af smukke træfigurer fra WOUD. Disse små figurer vil bringe meget glæde til alle typer rum. De er perfekte som sjovt tilbehør til børneværelser, men de tilføjer også et stilfuldt touch til stuer og restauranter.

Muuto Restore Kurv Midnats Blå


Muuto Restore opbevaringskurv er en praktisk kurv, der passer ind i ethvert interiør. Det moderne design gør den nem at stables, hvilket gør den blot endnu mere prisvenlig. Den fås i mange forskellige farver, hvor du kan vælge efter eget ønske for at skabe et smukt og harmonisk sammenhold.

Tilbage til blog