Om Moodings

Moodings - En verden af sanseindtryk, stemninger og inspiration til dit hjem 

Ethvert hjem har sit eget udtryk, sine egne beboere og dermed sin egen hverdag og historie - og det er netop her, at identiteten og charmen i det enkelte hjem ligger. Hos Moodings elsker vi det personlige hjem, hvor praktiske funktioner, stemninger, æstetik og sanseindtryk forenes og skaber de smukkeste og bedste rammer for den enkeltes liv. 

Derfor arbejder vi hver eneste dag vi på at informere og inspirere dig, så du kan håndplukke de designs, som skaber stemning, identitet og udtryk i lige netop dit hjem. Vi giver dig indsigt I et bredt og inspirerende designunivers med vores viden og udvalg fra de små designbutikker og de velkendte stormagasiner på én og samme platform. Vores udvalg rummer en blanding af anderkendte danske møbel- og designbrands, tilsat et udpluk af upcoming designere, kunsthåndværkere og interessante internationale spillere - tilgængeligt for dig med et enkelt klik. 

Hos Moodings stræber vi efter at give dig den bedste oplevelse, hver eneste gang du besøger vores univers. Her kan du gå på opdagelse, læse dig klogere, lade dig inspirere, overraske, friste og meget mere. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor, for at holde dig opdateret på fashion verdenen.

  • Derfor bør du modtage nyhedsbrev:

    Få tilmeldt dig moodings.dk’s nyhedsbrev, så du sikrer dig modtagelsen af gode tilbud, spændende nyheder og relevante informationer, i forhold til købet af din næste lampe.

  • Tilmelding giver dig klare fordele:

    + Relevante tilbud for lige netop dig+ Få gode tilbud før alle andre+ Tips og Tricks+ Inspiration til brugen af lamper i hjemmet+ Nyeste trends indenfor lampe verdenen

  • Problemer med at modtage nyhedsbrevet?

    Hvis du oplever at dit nyhedsbrev ikke når frem til indbakken, kan dette skyldes at det tages af dit spamfilter. For at undgå dette, skal du blot tilføje vores mailadresse til din adressebog.