Danmark
Moodings logo
 Ring til os
 Send email

5 Coffee table books, vi er vilde med

   

Med Coffee table books har du mulighed for at give din stue personlighed og stil, samtidig med at de kan være inspirerende for både dig og dine gæster. Coffee table books er en betegnelse for en bog, der er beregnet til at ligge fremme på dit sofabord, og som kan underholde dine gæster, og måske inspirere til samtale. De visuelt smukke bøger består oftest hovedsageligt af billeder og små tekstbokse. Vi samlet vores fem favorit coffee table books og har lavet i en lille guide, som du kan lade dig inspirere af.
 
The Kinfolk Home

The Kinfolk Home en en bog om design i hjemmet. Her bydes læseren med ind i forskellige hjem rundt omkring i verden, hvor der er sat fokus på at sætte tempoet ned - slow living. Bogen er fyldt med smukke billeder og interviews fra spændende hjem i både Usa, Skandinavien og Asien, som kan give dig ny inspiration til dit hjem og din livsstil. Med The Kinfolk Home, kan du sætte præg på dit hjem uanset hvilken type bolig du har.
 
Where chefs eat
 
Hvis du er vild med gastronomi og et rigtig madøre, bør denne bog absolut ligge på dit sofabord. Where chefs eat er en guide til nogle af de bedste restauranter verden over, ifølge nogle af verdens førende kokke. I bogen kommer disse med deres insiderviden, og deler nogle af deres favorit spisesteder. Guiden indeholder både små lokale spisesteder, og anerkendte restauranter. Alt i alt noget for enhver smag.
 
 
CHANEL
Chanel bogen er et must have, og en vigtig læsning hvis man er en sand fashionista. I bogen åbner House of Chanel op for deres private arkiver og afslører en verden af design, skabt af Coco Chanel fra 1920 og fremefter. Chanels kombination af tradition, originalitet og stil har altid gjort af de har været en af det førende mærker i modeverdenen. Bogen udforsker blandt andet temaer som tøj, smykker, makeup og parfume fra fortid til nutid.
 
The Monocle Guide to Cosy Homes
  
De fleste indretningsbøger bøger viser huse poleret til perfektion, i et omfang hvor det kan være svært at forestille sig, at nogen rent faktisk bor der. The Monocle Guide To Cosy Homes, viser en række hjem hvor man kan se at der bor mennesker, som har brug for brugbare indretningsløsninger. I bogen finder du en perfekt guide der rummer en fin balance mellem det inspirerende og det praktiske.
 
Tom Ford
 
I bogen Tom Ford vises nogle af Tom Fords smukke designs fra catwalken. Derudover indeholder bogen også billeder fra nogle af Tom Fords kampagner, der for nogle til tider kan forekomme provokerende, samt billeder af indretning fra diverse butikker igennem årene.  
 

Blogs vi læser lige nu

Vi er så heldige, at der er en masse skønne bloggere, der løbende bruger os til deres indretning. Det kommer der en masse lækre billeder ud af! Her er nogle af vores favoritter fra det sidste stykke tid.

Maria Kragmann
AYTM Magasin holder
"Det er efterhånden lidt tid siden, at jeg har postet noget vedrørende bolig her på bloggen. Og jeg havde ellers lovet jer det. Men ENDELIG fik jeg taget mig sammen til at få skudt et par billeder fra vores hjem. Der er sket en del inde i vores stue..."

Silverblonde
Menu Jewellery box
"Jeg var ikke i tvivl om, at jeg var nødt til at eje dette fine smykkeskrin, for ikke nok med et flot ydre, så har den plads til alle mine yndlingssmykker, hvilket jeg virkelig havde brug for..."

Mie Kirstine
Normann Terra Table
" og da jeg spottede det, var det seriøs kærlighed ved første blik. Jeg tror faktisk aldrig, at jeg har set en så pæn overflade..."

Stone Muse
H. Skjalm P. krukke
"Generelt, så synes jeg, at H. Skjalm P laver nogle ret seje ting og guldkassen I kan se nederst i indlægget er også derfra..."

Copenhagen by Me
Paradisco plakat
"Da jeg læste den formulering, vidste jeg bare, at det var meant to be! At denne uperfekte perfekte firkant fra københavnske Paradisco Productions skulle være det bærende element i vores stue. I en ramme. Af egetræ selvfølgelig..."

Juletræet med sin pynt...Med et par billeder af smukt pyntede juletræer ønsker vi jer alle sammen en rigtig glædelig jul! :-) DIY: Paper diamondsPynt dit juletræ med diamanter.. Paper diamonds kræver kun papir og saks ;-) Vælg et farverigt papir, som på billedet, eller hold dem enkle i hvid. Du finder en 'folde'-guide til dem her :-) Tre smukke restauranter

Vi har samlet tre restauranter, som ikke kun serverer dejlig mad, men som også har kræset for indretning og stemning :-)Gråt på gråt. Restaurant Almanak ligger ud til Københavns kanal.
Den er indrettet moderne og skandinavisk med store ruder, der går fra loft til gulv.Grå og blå toner blandet med granit.
På restaurant Höst er det rå kombineret med det hyggelige..
Farverige fliser og mørkt træ.
I en kælder tæt på Kongens Nytorv i København finder du restaurant Llama
som er kåret til verdens flotteste :-)
Rosa kombineret med sortDer bliver spået, at vi vil se meget mere til rosa i det kommende år, især kombineret med sort. Vi var lidt skeptiske til at starte med, (er vi de eneste, der forbinder farvekombinationen med punk? ;-)) Men efter at være stødt på den ene lækre indretning efter den anden, er vi ved at være overbeviste.. :-)
Julestemning på bryggenDet kan være svært at gøre et nybyggeri personligt, men Alexandra og Frederik har formået at skabe julestemning og hygge i deres nybygget hus på Islands Brygge :-) Står du i samme situation, eller er du bare nysgerrig, så se flere billeder fra huset herMan går aldrig galt i byen med en klassiker...Er du i tvivl om, hvad du skal give i gave?
Gå efter de klassiske gaver - dem gå man aldrig helt galt i byen med :-) 

På billederne er det den klassiske Lyngbyvase, som kan bruges til alt fra kuglepenne til blomster og planter... 

Vaser fra Lyngby by HilflingEt smukt julebord

Julen er lige på trapperne.. :-) Derfor har vi samlet lidt inspiration til et smukt julebord.. Pynt bordet med fine glas og grankogler :-)Grønt er altid godt :-) Pynt bordet med vaser med grønne grene eller gran...Skab en festlig stemning med pyntekugler og champagne i glassene :-)

De bløde pakkerVi elsker at få bløde pakker :-) De kan indeholde alt fra lækkert sengetøj til nye håndlæder.
Ting som man altid kan bruge nyt af, men som man måske ikke lige får købt selv… ;-)

Sengetøj fra Normann Copenhagen, håndklæder fra Louise Roe og pude fra H. Skjalm P


Trustpilot
Vores score er 9.4 på Trustpilot. Alle skal have en god oplevelse.
Fri fragt på alle ordrer
30 dages retur
1-2 dages levering
© 2018 Moodings. En verden af design.