Danmark
Moodings logo
 Ring til os
 Send email

Guide: Adventskalender inspiration til ham eller hende

Julen nærmer sig med hastige skridt og snart er det tid til kalenderlys, adventskranse og ikke mindst adventsgaver. Vil du gerne forkæle en du holder af, men mangler inspiration til de helt rigtige adventsgave, har vi her lavet en lille adventsgave guide med fire adventsgave forslag til ham eller hende. Alle varerne findes i vores sortiment, så du kan få overstået alle dine adventsgave køb på én gang.

Adventskalender til ham:

Marvis, Tandpasta classic strong

 Tandpasta fra Marvis ikke bare smager godt, men har også et lækker design

Proraso, Shaving foam sensitive 

Italiensk barberskum der beskytter og giver fugt, samtidig med at den genopbygger huden. Alt i alt den perfekte pleje under baberingen. 

Nicolas Vahé, Krydderiblanding til kød

Nicolas Vahé laver smagsfulde krydderiblandinger, og denne lækre variant til er bestemt ikke en undtagelsen

Meraki, Hair and body wash men

Meraki har lavet en serie kun til mænd, med ingredienser som blandt andet kaktus og oliven olie

Adventskalender til hende:

Meraki, Duftlys hvid te og ingefær

Det fine duftlys fra Meraki, med den skønneste duft af hvid te og ingefær.

Hay, Lup triangle table kobber

Denne stilfuld lysestage i bøjet aluminium fra Hay, er perfekt i et hvert hjem og fåes både i kobber og sort.

Nomess Copenhagen, Clear twin organiser 

Organiser badeværelse artikler med denne fine løsning fra Nomess Copenhagen.

L:A Bruket, Flydende sæbe citrongræs

L:A Bruket laver de mest velduftende og lækre sæber og deres citrongræs variant er bestemt ingen undtagelse.  


5 favoritter - Guide til økologisk bæredygtigt kvalitets sengetøj

Mennesker bruger i gennemsnit 27 år af deres liv på at sove, så hvorfor ikke gøre det til en fornøjelse. Hos Moodings har vi derfor samlet en lille guide med 5 brands der alle laver lækkert øko tex sengetøj i den bedste kvalitet, så du kan finde din favorit. Når tekstiler er mærket med Øko tex betyder det at produktionen er bæredygtig  og at produkterne er testet for sundheds og miljøskadelige stoffer.

Aiayu

Aiayu har med deres sleep kollektion lavet en luksuriøs samling af sengetøj fremstillet af det lækreste økologiske bomuld. Aiayus sengetøj kan med deres enkle design og kvalitet hjælpe dig med at opretholde et rent og kemikaliefrit sovemiljø, deres sengetøj fås i forskellige størrelser og kommer i sæt med både dyne og pudebetræk.

Tekla

Tekla er et nordisk brand med hovedsæde i københavn. Grundlæggeren Charlie Hedin har en baggrund i både mode og kunst. Tekla fokuserer på farver og produkter som ikke er tids eller sæsonbestemt, men arbejder i stedet med at opbygge en samling af farvetoner og nuancer, der arbejder harmonisk sammen. Deres sengetøj produceres i økologisk bomuld fri for skadelige kemikalier, og i deres produktion stræber de efter ikke at påvirke miljøet.

Broste

Med Broste Copenhagen kan du rede sengen med sengetøj i naturligt og åndbart økologisk hør, hvilket gør det både sundt og behageligt at sove i. Deres tidsløse sengetøj fås i mange farver og størrelser. Da pude- og dynebetræk sælges separat er det muligt at sammensætte forskellige farver og på den måde give soveværelset et helt særligt præg.

CamCam

Hos CamCam er miljø og bæredygtighed også i fokus. CamCam har valgt at fokusere på hele familien når det kommer til sengetøj. Det vil sige at deres sengetøj fås i både baby, junior og en voksen udgave. Deres filosofi er præget af at have fokus på social ansvarlighed og bæredygtighed. Deres kollektion af økologisk bomulds sengetøj rummer et hav af fine prints og mønstre i forskellige nedtonede,  sofistikerede farver og nuancer.

Ordinary Things by Karen Povlsen

Ordinary Things laver sengetøj i økologisk hør der er ideelt til alle årstider, da det er temperatur regulerende. Sengesættet er lavet i den lækreste bløde kvalitet, i smukke farver, der passer ind i ethvert hjem. Sengetøjet fås også i en stonewashed udgave hvilket giver en utrolig blød overflade med et let krøl.

5 favoritter lampe guide: Populære lamper lige nu

 

I forbindelse med vores igangværende lampe kampagne, har vi her hos Moodings lavet en guide med 5 populære lamper, som vi er vilde med. 

JWDA table lamp fra MENU

Denne smukke lampe fra MENU er inspireret af traditionelle olie lamper. Lampen er sammensat af forskellige materialer med store kontraster, der giver et både råt og fint look på samme tid. Denne kontrastfyldte lampe er ideel til at have stående på sofabordet, skrivebordet eller på en hylde.

Flowerpot Pendant Mustard vp1 fra &tradition

Designklassikeren flowerpot pendant oprindelig designet af Verner Panton er med sit enkle design af to skåle der vender mod hinanden en sand favorit. Lampen fås i et hav af farver og er oprindelig et synonym for Flower Power bevægelsen fra slutningen af 60’erne.

Franklin chandelier sort fra MENU

Lysekroner kommer i mange forskellige former og farver, og med Franklin chandelier kommer menu med deres moderne og elegante  version af hvordan en lysekrone også kan se ud. Det industrielle look er inspireret af 30’ernes New York og oser af eksklusivitet og kvalitet.

Flowerpot table lamp Mat Grey vp3 fra &tradition

Den klassiske Flowerpot fås også i en bordlampe udgave, der med sit elegante og moderne udtryk passer perfekt i de fleste hjem. Ligesom med Flowerpot pendant vp1 fås lampen i en mange forskellige farver. Lampen giver et behagelig lys om end den skal stå i vindueskarmen, sengebordet eller en skænk.

Staple lamp messing fra MENU

Staple lampen er en del af MENUs Tribeca serie, og er designet af danskeren Søren Ross der til dagligt også bor og arbejder i New York. Lampen et holdt i et enkelt design og fås i både messing, stål, sort og hvid.  

5 favoritter: Guide til smukke spisestel i keramik, som du må eje.

Vi er vilde med spisestel i keramik, og hos moodings har vi et stort udvalg. Vi har derfor lavet en guide hvor vi har udvalgt 5 brands der alle laver smukke spisestel i keramik, som du ikke har lyst til at gemme væk i skuffer og skabe. Læs vores guide og find frem til hvilket stel der passer til din personlige stil. eller udvælg dine favoritter fra de forskellige brands og sæt dem sammen, på kryds og tværs. 

 

Hasami Porcelain

 

 


Hasami porcelain laver det smukkeste keramik i stentøj. Deres design er rent, enkelt og funktionelt på en gang. Deres service er lavet med inspiration fra den rige keramik tradition i Hasami-distriktet i Japan, som er kendt for pålidelig kvalitet og smukt design. Hasami porcelain er med deres minimalistiske design og gode kvalitet en klart en favorit her hos moodings.

 

Muubs

Muubs er måske mest kendt for deres møbler og boliginteriør, der har stor fokus på godt håndværk skabt med inspiration fra naturen. Men Muubs laver og også skåle, kopper og tallerkner i det fineste keramik stentøj. Deres inspiration er blandt andet hentet fra efterårets og naturens toner. Deres forskellige støbeforme gør at deres stentøj får et håndlavet og unik udtryk.

 

Broste

Broste Copenhagen er en af de brands der for alvor er slået igennem på keramik fronten. Deres brand er alsidigt og rummer flere forskellige kollektioner af spisestel, så der er noget for enhver smag. Selvom deres inspiration hentes fra alle steder i verden, har de stadig bevaret den nordiske signatur, som kommer til udtryk i deres mange design varianter.

 

FRAMA

De fleste forbinder nok FRAMA fra deres lamper, pære, samt smukke møbler i skæve designs. Men ikke desto mindre, har de lavet en yderst smuk keramik serie, der består blandt andet af håndlavet tallerkner, skåle og kopper i stentøj. Deres tidløse serie er hold i et skandinavisk æstetisk design, hvori, der også er indtænkt funktionalitet, hvilket gør at det trods deres lidt utraditionelle design, er nemme at stable og opbevare.

 

Specktrum

Spectrum har lavet et spisestel som de kalder Surface. Og som navnet på serien hentyder til er de gået all in på at skabe en unik og smuk overflade på deres spisestel. kombination af grå og grønne farver skaber et moderne og raffineret look, som er en sand fryd for øjet.


5 Coffee table books, vi er vilde med

   

Med Coffee table books har du mulighed for at give din stue personlighed og stil, samtidig med at de kan være inspirerende for både dig og dine gæster. Coffee table books er en betegnelse for en bog, der er beregnet til at ligge fremme på dit sofabord, og som kan underholde dine gæster, og måske inspirere til samtale. De visuelt smukke bøger består oftest hovedsageligt af billeder og små tekstbokse. Vi samlet vores fem favorit coffee table books og har lavet i en lille guide, som du kan lade dig inspirere af.
 
The Kinfolk Home

The Kinfolk Home en en bog om design i hjemmet. Her bydes læseren med ind i forskellige hjem rundt omkring i verden, hvor der er sat fokus på at sætte tempoet ned - slow living. Bogen er fyldt med smukke billeder og interviews fra spændende hjem i både Usa, Skandinavien og Asien, som kan give dig ny inspiration til dit hjem og din livsstil. Med The Kinfolk Home, kan du sætte præg på dit hjem uanset hvilken type bolig du har.
 
Where chefs eat
 
Hvis du er vild med gastronomi og et rigtig madøre, bør denne bog absolut ligge på dit sofabord. Where chefs eat er en guide til nogle af de bedste restauranter verden over, ifølge nogle af verdens førende kokke. I bogen kommer disse med deres insiderviden, og deler nogle af deres favorit spisesteder. Guiden indeholder både små lokale spisesteder, og anerkendte restauranter. Alt i alt noget for enhver smag.
 
 
CHANEL
Chanel bogen er et must have, og en vigtig læsning hvis man er en sand fashionista. I bogen åbner House of Chanel op for deres private arkiver og afslører en verden af design, skabt af Coco Chanel fra 1920 og fremefter. Chanels kombination af tradition, originalitet og stil har altid gjort af de har været en af det førende mærker i modeverdenen. Bogen udforsker blandt andet temaer som tøj, smykker, makeup og parfume fra fortid til nutid.
 
The Monocle Guide to Cosy Homes
  
De fleste indretningsbøger bøger viser huse poleret til perfektion, i et omfang hvor det kan være svært at forestille sig, at nogen rent faktisk bor der. The Monocle Guide To Cosy Homes, viser en række hjem hvor man kan se at der bor mennesker, som har brug for brugbare indretningsløsninger. I bogen finder du en perfekt guide der rummer en fin balance mellem det inspirerende og det praktiske.
 
Tom Ford
 
I bogen Tom Ford vises nogle af Tom Fords smukke designs fra catwalken. Derudover indeholder bogen også billeder fra nogle af Tom Fords kampagner, der for nogle til tider kan forekomme provokerende, samt billeder af indretning fra diverse butikker igennem årene.  
 

Blogs vi læser lige nu

Vi er så heldige, at der er en masse skønne bloggere, der løbende bruger os til deres indretning. Det kommer der en masse lækre billeder ud af! Her er nogle af vores favoritter fra det sidste stykke tid.

Maria Kragmann
AYTM Magasin holder
"Det er efterhånden lidt tid siden, at jeg har postet noget vedrørende bolig her på bloggen. Og jeg havde ellers lovet jer det. Men ENDELIG fik jeg taget mig sammen til at få skudt et par billeder fra vores hjem. Der er sket en del inde i vores stue..."

Silverblonde
Menu Jewellery box
"Jeg var ikke i tvivl om, at jeg var nødt til at eje dette fine smykkeskrin, for ikke nok med et flot ydre, så har den plads til alle mine yndlingssmykker, hvilket jeg virkelig havde brug for..."

Mie Kirstine
Normann Terra Table
" og da jeg spottede det, var det seriøs kærlighed ved første blik. Jeg tror faktisk aldrig, at jeg har set en så pæn overflade..."

Stone Muse
H. Skjalm P. krukke
"Generelt, så synes jeg, at H. Skjalm P laver nogle ret seje ting og guldkassen I kan se nederst i indlægget er også derfra..."

Copenhagen by Me
Paradisco plakat
"Da jeg læste den formulering, vidste jeg bare, at det var meant to be! At denne uperfekte perfekte firkant fra københavnske Paradisco Productions skulle være det bærende element i vores stue. I en ramme. Af egetræ selvfølgelig..."

Juletræet med sin pynt...Med et par billeder af smukt pyntede juletræer ønsker vi jer alle sammen en rigtig glædelig jul! :-) DIY: Paper diamondsPynt dit juletræ med diamanter.. Paper diamonds kræver kun papir og saks ;-) Vælg et farverigt papir, som på billedet, eller hold dem enkle i hvid. Du finder en 'folde'-guide til dem her :-) Tre smukke restauranter

Vi har samlet tre restauranter, som ikke kun serverer dejlig mad, men som også har kræset for indretning og stemning :-)Gråt på gråt. Restaurant Almanak ligger ud til Københavns kanal.
Den er indrettet moderne og skandinavisk med store ruder, der går fra loft til gulv.Grå og blå toner blandet med granit.
På restaurant Höst er det rå kombineret med det hyggelige..
Farverige fliser og mørkt træ.
I en kælder tæt på Kongens Nytorv i København finder du restaurant Llama
som er kåret til verdens flotteste :-)
Rosa kombineret med sortDer bliver spået, at vi vil se meget mere til rosa i det kommende år, især kombineret med sort. Vi var lidt skeptiske til at starte med, (er vi de eneste, der forbinder farvekombinationen med punk? ;-)) Men efter at være stødt på den ene lækre indretning efter den anden, er vi ved at være overbeviste.. :-)Trustpilot
Vores score er 9.4 på Trustpilot. Alle skal have en god oplevelse.
Fri fragt på alle ordrer
30 dages retur
1-2 dages levering
© 2018 Moodings. En verden af design.