Guide: Tumlemøbler fra bObles

Guide: Tumlemøbler fra bObles

bobles

BObles er de kendte multifunktionelle tumlemøbler til børn. Møblerne er motorisk stimulerende og designet til at motivere dit barn til at bevæge sig og udforske kroppens muligheder.

bObles er det helt perfekte møbel til dit barn. Køb dem til dig selv eller brug dem som dåbsgave.

Historien bag bObles

bObles er et dansk brand, som er udviklet af arkitekten Bolette Blædel. Da Bolette var på barsel med sit første barn, oplevede hun, at der var et meget lille udvalg af funktionelle møbler til børn. Hun startede derfor bObles i 2006 sammen med sin søster, med visionen om at skabe møbler til børn, som appellerer til leg, bevægelse og udvikling af børns motoriske evner.

Hvad er bObles lavet af?

Tumlemøblerne fra bObles er fremstilligt i kraftigt og fast EVA-skum og indeholder ingen farlige giftstoffer eller phtalater. Det er derfor det perfekte møbel dit barn!

Hvilken bObles skal du vælge til dit barn?

bObles findes i mange forskellige udgaver. De er hver især tilpasset til, hvilke motoriske evner barnet skal træne og udvikle. Hos Moodings har vi et stort udvalg af de fantastiske tumlemøbler. Hvis du er i tvivl om, hvilken udgave du skal vælge til dit barn, giver vi her nogle gode bud:

bobles krokodille

bObles Krokodille

bObles Krokodille er et af de mest populære produkter. Krokodillen er det perfekte valg til baby og tumling. Den er designet specielt til at træne balance og koordination. Brug Krokodillen til at træne dit barns motorik på en sjov og behagelig måde. For den helt lille baby er Krokodillen ideelt at bruge når den vendes på ryggen. Her kan baby ligge behageligt og kigge op på mor og far. Brug også Krokodillen som en trappe, hvor baby kan udfordre sine motoriske egenskaber. Du kan også kombinere Krokodillen med Kylling og skabe en sjov vippe til din baby. bObles Krokodille måler 18 centimeter i højde, 60 centimeter i længde og 24 centimeter i bredde.

bobles elefant

bObles Elefant

bObles Elefant er den ældste af tumledyrene, men er bestemt ikke gået i glemmebogen! Elefanten kan nemlig det hele. Brug den som stol, vippe, rutsjebane eller lille gangbro - det er kun fantasien, som sætter grænser. bObles Elefant måler 31 centimeter i højden, 55 centimeter i længden og 24 centimeter i bredden.

Bobles kylling

bObles Kylling

bObles Kylling kan faktisk både bruges af børn og forældre! Kyllingen er helt genial at bruge som en lille vippe, hvor store som små kan træne balancen. Den er også særligt god når baby skal begynde at ligge på maven, da Kyllings buede overflade kan fungere som en sliske, der styrker babys nakke og ryg. Som fortalt, kan Kylling kombineres med Elefant og bruges som vippe. Kylling måler 11 centimeter i højden, 26 centimeter i længden og 24 centimeter i bredden.

Hvordan rengørre man bObles?

bObles tumlemøbler er bare helt perfekte til børnefamilien. Udover deres unikke design og formål er de utroligt nemme at rengøre. Skyl dem blot rene i din bruser og tør derefter af med en våd klud og lidt parfumefri sæbe. Når du har fået fjernet alle pletter og snavs skyller du blot af med vand igen. Det bliver næsten ikke nemmere!

Tip! Undgå at bruge alt for varmt vand når du vasker dit bObles tumlemøbel, da du kan risikere at ødelægge limen i længden.

Tilbage til blog