FAQ

FAQ – Alle de ofte stillede spørgsmål 
I vores FAQ-sektion finder du svar de oftest stillede spørgsmål om at handle hos os. Hvis dit spørgsmål ikke er besvaret i, er du velkommen til at kontakte os. 
 
Hvordan finder jeg frem til en bestemt artikel/brand/vare? 
Det kan være svært for selv den bedste at holde overblikket hjemmesider, også Moodings. For at gøre dette lettere har vi sat en søgefunktion I højre hjørne. Når du klikker søgefeltet vil du have mulighed for at indtaste det du leder efter. Det kan være et særligt brand, en artikel, eller et produkt. Du vil herefter blive vist nogle resultater baseret dine søgeord. 
 
Hvordan handler jeg Moodings?
Hos Moodings har vi vores fulde fokus at inspirere og gøre dig klogere fashion verdenen. Det betyder dog også, at vi ikke har et produkt lager. Vi udvælger dog vores favoritprodukter hos andre virksomheder, og samler et udvalg, som er det du ser på siden, så du kan blive inspireret. 
 
Hvad hvis jeg har nogle spørgsmål angående min ordre?
Hvis du gennem Moodings er blevet inspireret til at købe noget hos nogle af vores samarbejdspartnere, og måtte have nogle spørgsmål- skal du blot kontakte den pågældende samarbejdspartners kundeservice, da det vil være dem som har alle detaljerne netop din ordre. 
 
Hvad indholder jeres nyhedsbrev?
Nyhedsbrevet vil være spækket med alt det seneste nye fra Moodings. Læs allle detaljerne I boksene nedenfor. 
 
Returret og reklamation 
Hvis du gennem Moodings er blevet inspireret til at købe noget hos nogle af vores samarbejdspartnere, og måtte have nogle spørgsmål ift. Returret og reklamation- skal du blot kontakte den pågældende samarbejdspartners kundeservice, da det vil være dem som har alle detaljerne netop din ordre. 
  • Derfor bør du modtage nyhedsbrev:

    Få tilmeldt dig moodings.dk’s nyhedsbrev, så du sikrer dig modtagelsen af gode tilbud, spændende nyheder og relevante informationer, i forhold til købet af din næste lampe.

  • Tilmelding giver dig klare fordele:

    + Relevante tilbud for lige netop dig+ Få gode tilbud før alle andre+ Tips og Tricks+ Inspiration til brugen af lamper i hjemmet+ Nyeste trends indenfor lampe verdenen

  • Problemer med at modtage nyhedsbrevet?

    Hvis du oplever at dit nyhedsbrev ikke når frem til indbakken, kan dette skyldes at det tages af dit spamfilter. For at undgå dette, skal du blot tilføje vores mailadresse til din adressebog.