Opbevaring til badeværelse

Opbevaring til badeværelset kan ofte været svært at finde og er tit mere praktisk end det egentlig er kønt. Derfor bruger de fleste badeværelsesskabet som opbevaringsmulighed når tingene skal gemmes væk på badeværelset. Har man dog ikke plads til et skab, eller ønsker man blot at skabe en ny stil og samtidig have masser af opbevaringsplads på badeværelset, er der flere løsninger og muligheder. De fleste som bor i lejlighed, har ofte et meget lille badeværelse og må derfor tænke kreativt og finde på anderledes løsninger, når det kommer til opbevaringsmuligheder til badeværelset.

Indret med klar akryl

Det danske brand Nomess Copenhagen har kreeret de fineste opbevaringsmuligheder kan benyttes på badeværelset og i mange af boligens andre rum. Produkterne fra Nomess består blandt andet af forskellige makeup-holdere, hvor man nemt kan organisere sine pensler og ansigtsprodukter. Derudover kan man, iblandt produkter til badeværelset, også finde sæbedispensere og små bøtter til opbevaring af vatrondeller og vatpinde. Alle produkterne er i klar akryl og er skabt i et stilrent og enkelt design. De passer således ind i de fleste boliger og gør opbevaringen på badeværelset mere stilfuld end praktisk.

Det lille badeværelse

Et badeværelse kan indrettes på utallige måder, alt afhængig af rummets størrelse og den stil man ønsker. Opbevaringen på badeværelset afhænger også meget af rummets størrelse og kan indimellem kræve, at man tænker ud af boksen. Har man et lille badeværelse uden skabe, kan man nemt skabe opbevaringsplads ved at hænge akrylbokse op på væggen. De fylder ikke ligeså meget ud i rummet, da de er gennemsigtige og de giver en masse plads til småting. Dette kræver dog at man er forholdsvis organiseret, da man kan se alt hvad der står inde i boksen.

Se meget mere opbevaring til badeværelset her og se de mange produkter fra Nomess her.

Tilbage til blog