Tynde metalbøjler

Skab et industrielt look i din garderobe med tynde bøjler i metal.

Tynde metalbøjler, eller renseribøjler, er ekstremt populære. De tynde bøjler har et råt og industrielt udtryk, hvorfor de er yderst populære i garderoben. De tynde metalbøjler findes i den rå og metalliske udgave, men de findes og i cool farver, der kan give din garderobe liv.

Stilren garderobe

De industrielle metalbøjler fra Nomess er på en gang både rå og elegante. Den simple form er en flot kontrast til det rå materiale og den rå finish, som giver bøjlerne et enkelt og råt udtryk. De tynde metalbøjler er lette og nemme at have med at gøre. Det rå og industrielle look er med til skabe et råt og lækkert udtryk i garderoben, som flot supplerer den minimalistiske og skandinaviske stil i boligindretningen.

Ud over den æstetiske og stilmæssige funktion er bøjlerne også særdeles praktiske. De tynde metalbøjler fra Nomess fylder nemlig ikke nær så meget som andre plastikbøjler og træbøjler. Det betyder, at du kan opbevare ekstra meget tøj i skabet. Og det må siges at være en fordel, der er til at føle på. For hvis der er noget, der er et tilbagevendende problem, så er det pladsmangel i skabet. Med tynde metalbøjler kommer du det problem i forkøbet.

Hæng dit tøj op på bøjler

Når du hænger dit tøj op på bøjler, undgår du dumme og grimme folde-mærker. Og langt det meste tøj har bedst af at hænge på bøjler. På den måde får tøjet nemlig mest muligt luft. De tynde metalbøjler er gode til jakker, bukser og delikate overdele som for eksempel toppe og skjorter. Undgå at hæng bløde og tunge materialer, som strik, på bøjler. Tunge og bløde materialer har nemlig en tendens til at ”vokse” på bøjler, hvorfor det er bedst at opbevare bløde og tunge materiale liggende.

Brug de tynde metalbøjler til at give dit yndlings tøj den plads i garderoben, det fortjener.

Tilbage til blog