Inspiration til Badeværelset

Mangler du inspiration til badeværelset? Læs her hvordan du kan indrette en personlig og funktionel oase.

Badeværelset er boligens personlige oase. Her er der mange muligheder for at skabe individuelle løsninger, der passer til netop dig og dine behov. Vi tilbringer mange timer på badeværelset, og derfor er det vigtigt, at der er en velkommende og afslappet atmosfære. Uanset om badeværelset er stort eller småt, giver vi dig inspiration til, hvordan du indretter et lækkert og funktionelt badeværelse.

Tendensen inden for badeværelseindretning har udviklet sig fra koldt og klinisk til et privat og atmosfærisk rum for både krop og sjæl. Når man skal søge inspiration til badeværelset, er det derfor vigtigt at gøre sig klart, hvilke behov man ønsker at få dækket.

Funktionel indretning

På badeværelset består indretningen i store træk af fast inventar. Her får du inspiration til, hvordan du kan indrette et personligt og funktionelt badeværelse.

1. Det er vigtigt at holde indretningen i badeværelset enkel, så der er gode bevægelsesmuligheder. Det kniber ofte med opbevaringspladsen, så opbevar kun de mest nødvendige ting og skjul dem gerne for at skabe et rent og enkelt udtryk.

2. Vælg den rette belysning. Godt og naturligt lys ved vasken og spejlet er vigtigt, da det er en arbejdsplads, hvor man bruger meget tid.

3. Skil dig ud med detaljerne. Når du skal indrette badeværelset, er det en god ide at vælge tidløse materialer og inventar, så du ikke føler trang til et nyt badeværelse hvert andet år. Kast dig i stedet over mindre detaljer som greb, spejl og tilbehør, når du skal sætte dit personlige præg på badeværelset.

Når du skal søge inspiration til dit nye badeværelse, er det vigtigt at funktionalitet og æstetik går op en højere enhed. Et badeværelse skal opfylde nogle helt basale behov, og badeværelset skal derfor indrettes derefter. Se vores udvalg af tilbehør til badeværelset og få inspiration til dit nye badeværelse.

Tilbage til blog