Blogs om boligindretning

Find inspiration til indretning af dit hjem med boligblogs.

Blogs er blevet et meget populært medie, hvad enten det handler om mode, mad eller boligindretning. Mange bruger blogs til at søge inspiration til deres nye køb, forskellige indretningsmetoder, madlavning og meget mere. Især blogs om boligindretning er et voksende medie, da mange går op i deres hjem og elsker at finde nye måder at indrette det på.

Der findes mange forskellige typer boligblogs, da boligindretningen er meget baseret på bloggerens personlige smag. Derfor skal man måske surfe lidt rundt iblandt de forskellige for at finde lige netop den type indretning, der passer til ens egen stil og krav. Ofte kan man også lade sig inspirere af mange forskellige blogs på en gang, da de hver især fremhæver små detaljer, som man kan bruge i sin boligindretning.

På Moodings.com elsker vi at finde inspiration på nettet og vi har derfor samlet nogle af de blogs om boligindretning, vi synes er de bedste og mest inspirerende.

Den første blog er Boligcious. Denne blog er fyldt med tips og lækre billeder om boligindretning, som uden tvivl vil inspirere og gøre lysten til nye køb stor. Hendes farverige personlighed afspejles i hendes indretningsstil og hun giver massere af sjove tips til en fed boligindretning.

En anden af vores favoritblogs er Pantone4C. Hendes stil er meget minimalistisk og nordisk inspireret. Derudover er hun rigtig dygtig til at lave personlige indretningsprojekter og DIY-guides til hendes læsere. Hun er også god til at få budgetfund til at se eksklusive og specielle ud og mikser gerne dyre og billige indretningsfund.

Bungalow5 er et enormt kreativt blogunivers, som rummer alt fra indretningstips, interviews og nyheder indenfor boligindretning og design. Bloggen, der blev lanceret i 2010, har vokset sig så stor, at der er syv personer, der arbejder på at gøre den spændende og inspirerende. Stilen er meget blandet og der bliver både blogget om farverigt boliginteriør, lækkert dansk håndværk, boligindretning for mænd og meget, meget mere.

Vores sidste tip er bloggen Homesick, der består af tre piger, som alle elsker boligindretning og ikke mindst at dele deres passion med alle andre. Deres indretningsstil er meget skandinavisk og stilren, men den er på samtidig også sjov, da de formår at tilføje skæve og anerledes detaljer.

Se mere boligindretning her.

Tilbage til blog