Plakater

Pryd dine vægge med designplakater og skabe variation i dit hjem.

Plakater er populære. Ja faktisk er de så populære, at de findes i et utal af farver, motiver og prisklasser. Kendte som såvel ukendte danske designere har taget plakaten til sig og givet deres fortolkninger af moderne plakater.

Plakater stammer helt tilbage fra oldtiden. Dengang blev de tegnet direkte på murene og bestod af simple tegn og billeder. Men det var først i 1800-tallet, at den egentlige plakat fik sit gennembrud. I dag findes de i et utal af kategorier, der gengiver alt fra impressionismens Claude Monet til nutidens København.

Når det kommer til indretning af hjemmet, er plakatens popularitet steget med raketfart de seneste år. Plakater har efterhånden gjort sit indtog i fleste danske hjem og det med god grund. Plakater skaber liv og personlighed i hjemmet og giver indretningen kant. Med plakater er det nemt at opdatere indretningen i hjemmet og skabe variation i stil og udtryk. Der findes plakater til enhver stil og ethvert humør.

Der er mange måder at anvende plakater i indretningen. De kan enten fungere som et enkeltstående stykke kunst eller indgå i en helhed med flere plakater i forskellige størrelser og motiver. Plakaterne kan enten hænges op på væggen eller fungere stående på skabe og gulve. Med plakater er det muligt at skabe kontrolleret tilfældighed eller rene linjer.

Indret hjemmet med sjove og kreative plakater for at give hjemmet et uhøjtideligt og humoristisk udtryk. Plakater med sjove og farverige motiver bringer humor og overraskelse ind i hjemmet, som skaber varme og personlighed. For et mere enkelt og minimalistisk udtryk vælg plakater med grafiske motiver og rene linjer.

Plakater skaber hygge, glæde, forundring og forandring. Hos Moodings.com er det vores mission at finde de bedste upcoming designere inden for plakater. Vi samarbejder desuden med vores søster om at sælge lækre rammer til plakater. Se alle rammerne her.

Tilbage til blog