Indretning af soveværelse

Hvordan skal du indrette dit soveværelse? Og hvad betyder indretningen af soveværelset for dit velvære?

Soveværelset er et af de vigtigste rum i hjemmet. Vi tilbringer mange og vigtige timer i soveværelset, og det er derfor afgørende at skabe rolige og optimale rammer. Et soveværelse skal være indbydende, afslappende og ikke mindst trygt at opholde sig i.

Individuel indretning

Indretningen af soveværelset skal være tilpasset dig og dine behov. Soveværelset er det sted, hvor man slapper af og samler den fornødne energi til en travl hverdag. Det er derfor vigtigt at føle sig godt tilpas i soveværelset. Med den rette indretning er det muligt at skabe et soveværelse og en stemning, der opfylder dine behov.

Less is more

Når man skal indrette et soveværelse, er der flere ting, man bør holde sig for øje. Det er nemlig ikke uvæsentligt, hvor meget man opbevarer i soveværelset. Rod og uorden er forstyrrende elementer, og man bør derfor tilstræbe rene linjer og rolige overflader. Indret soveværelset med enkle og funktionelle opbevaringsløsninger for at skabe ordentlige rammer.

Farver

Når man skal vælge farver, er det vigtigt at have helheden for øje. For mange farver forstyrrer helhedsindtrykket og skaber disharmoni i soveværelset. Sørg for at skabe en rød tråd i farvevalget og vælg gerne lyse og afdæmpede farver for at skabe en rolig og afbalanceret stemning. Farvetemaet fra danske Louise Roe er et godt sted at starte.

Louise Roe Puder

Tekstiler

Valg af tekstiler har stor betydning for indretningen af soveværelset. Tekstiler skaber varme og tryghed og du kan med fordel investere i tekstiler af høj kvalitet. Vælg gerne tekstiler i rolige farver, men vær ikke bange for at tilføje et enkelt strejf af kontrastfarve.

Normann Copenhagen Puder

Moderne eller romantisk indretning

Uanset hvilken stil du indretter sit soveværelse i, er du godt hjulpet på vej med disse grundlæggende do’s and dont’s. I alt sin enkelthed handler det om at indrette soveværelset med fokus på rene linjer og enkle designs. Lad dit soveværelse afspejle din personlighed og vælg farver der passer til netop dig.

Tilbage til blog