5 Coffee table books, vi er vilde med

   

Med Coffee table books har du mulighed for at give din stue personlighed og stil, samtidig med at de kan være inspirerende for både dig og dine gæster. Coffee table books er en betegnelse for en bog, der er beregnet til at ligge fremme på dit sofabord, og som kan underholde dine gæster, og måske inspirere til samtale. De visuelt smukke bøger består oftest hovedsageligt af billeder og små tekstbokse. Vi samlet vores fem favorit coffee table books og har lavet i en lille guide, som du kan lade dig inspirere af.
 
The Kinfolk Home

The Kinfolk Home en en bog om design i hjemmet. Her bydes læseren med ind i forskellige hjem rundt omkring i verden, hvor der er sat fokus på at sætte tempoet ned - slow living. Bogen er fyldt med smukke billeder og interviews fra spændende hjem i både Usa, Skandinavien og Asien, som kan give dig ny inspiration til dit hjem og din livsstil. Med The Kinfolk Home, kan du sætte præg på dit hjem uanset hvilken type bolig du har.
 
Where chefs eat
 
Hvis du er vild med gastronomi og et rigtig madøre, bør denne bog absolut ligge på dit sofabord. Where chefs eat er en guide til nogle af de bedste restauranter verden over, ifølge nogle af verdens førende kokke. I bogen kommer disse med deres insiderviden, og deler nogle af deres favorit spisesteder. Guiden indeholder både små lokale spisesteder, og anerkendte restauranter. Alt i alt noget for enhver smag.
 
 
CHANEL
Chanel bogen er et must have, og en vigtig læsning hvis man er en sand fashionista. I bogen åbner House of Chanel op for deres private arkiver og afslører en verden af design, skabt af Coco Chanel fra 1920 og fremefter. Chanels kombination af tradition, originalitet og stil har altid gjort af de har været en af det førende mærker i modeverdenen. Bogen udforsker blandt andet temaer som tøj, smykker, makeup og parfume fra fortid til nutid.
 
The Monocle Guide to Cosy Homes
  
De fleste indretningsbøger bøger viser huse poleret til perfektion, i et omfang hvor det kan være svært at forestille sig, at nogen rent faktisk bor der. The Monocle Guide To Cosy Homes, viser en række hjem hvor man kan se at der bor mennesker, som har brug for brugbare indretningsløsninger. I bogen finder du en perfekt guide der rummer en fin balance mellem det inspirerende og det praktiske.
 
Tom Ford
 
I bogen Tom Ford vises nogle af Tom Fords smukke designs fra catwalken. Derudover indeholder bogen også billeder fra nogle af Tom Fords kampagner, der for nogle til tider kan forekomme provokerende, samt billeder af indretning fra diverse butikker igennem årene.