5 Coffee table books, vi er vilde med

5 Coffee table books, vi er vilde med

Coffee Table Books er efterhånden blevet en uundgåelig trend i indretning. Coffee Table Books er en betegnelse for en tyk bog, som er beregnet til at ligge og pynte på sofabordet, og som kan underholde dine gæster og lægge op til spændende samtaler. Bøgerne består ofte af billeder med små tilhørende tekstbokse. Med flotte og inspirerende Coffee Table Books kan du nemt give din bolig mere personlighed og skabe en hyggelig stemning i hjemmet.

Sådan bruger du dine Coffee Table Books

Coffee Table Books er det perfekte touch til din indretning, når du ønsker at tilføje et personligt, æstetisk og interessant boligtilbehør. Brug bøgerne til at give din bolig et personligt præg uden at skulle bruge en formue. Vælg de bøger, som afspejler lige netop de ting, som du brænder for.

Det kan for eksempel være mode, indretning, gastronomi eller biler. Kombiner gerne flere bøger, så du virkelig kan afspejle, hvem du er som person og hvilke interesseområder du har. Bøgerne er ikke blot dekorative, men også spækket med inspiration og interessant læsning.

Indret med Coffee Table Books

Coffee Table Books er perfekte til at pynte hjemmet og skabe en hyggelig atmosfære. Bøgerne giver en hjemlig stemning med et behageligt twist af en smule rodet tilfældighed, hvilket kun bidrager til et personligt og unikt udtryk i dit hjem. Selvom bøgerne er tiltænkt til at ligge på sofabordet, kan du roligt bruge de dekorative bøger i alle rum.

Tilføj farve og personlighed til reolen, indret et hyggeligt vindueshjørne med Coffee Table Books og bløde tæpper, eller pift sofabordet op med en interessant bog, som kan skabe spændende snakke. Mulighederne er uendelige!

Tip! Kombiner gerne flere forskellige Coffee Table Books. Stabl flere bøger samlet på dit sofabord, gerne i forskellige farver, og giv et nuanceret billede af, hvem du er og hvad du brænder for.

Flotte Coffee Table Books til dit hjem

Er du i tvivl om, hvilke Coffee Table Books du skal indrette dit hjem med? Vi har samlet en række af vores farvoritter, som både er smukke udenpå, men også interessante og inspirerende indeni.

CHANEL CATWALK

Denne Coffee Table Books giver et unik indblik i det kendte modehus Chanel og designeren Karl Lagerfeld, som designede sit første show for modehuset i 1983. Bogen har samlet alle de ikoniske looks fra alle Chanel kollektioner designet af Lagerfeld og tager dig dermed gennem en historisk evolution af mode.

Designet på Coffee Table bogen er ligeså klassisk som modehuset selv. Lad den stilrene og sorte bog pynte på dit sofabord og bliv inspireret af et af verdens mest ikoniske og historiske modehuse.

Real Nordic Living

Intet er mere lækkert en sand nordisk livsstil! Denne bog hylder den populære nordiske livsstil, som har taget verden med storm. Hygge er nøgleordet og bogen byder på alt fra nordisk design til mad og kultur.

Lad dig inspirere af prominente figurer og steder som Mads Nørgaard, Karen Blixen, Helena Christensen og Louisiana Museum of Modern Art. Denne Coffee Table Book vil med garanti pynte i et hvert hjem og bidrage med en masse lækker inspiration.

NOMA: Time and Place in Nordic Cuisine

De klassiske kogebøger er måske ikke de mest stilfulde og smukke genstande til at pynte køkkenet med. Men med denne smukke Coffee Table Book får du både æstetik og praktisk funktionalitet. Alt hvad en moderne kogebog bør indeholde.

Bogen giver et unikt indblik i maden, filosofien og kreativitet bag René Redzepi og den danske restaurant Noma. Bogen indeholder behind the scenes billeder af restauranten, samt over 90 opskrifter, så du selv kan give dig i kast med noget af verdens bedste mad.

HELMUT NEWTON

Denne fotobog af den anerkendte fotograf Helmut Newton er en hyldest og fejring af 20 års jubilæet for den første udgave af bogen SUMO. Helmut Newton SUMO brød rekorder for både vægt, dimensioner og salg.

Et årti efter sin oprindelige udgivelse blev denne xl-version af fotobogen udgivet med bl.a. 464 billeder. Denne nye udgive i et lettere men stadig glamourøse format er lækker og ekslusivt udført. Bogen vil med garanti pynte i et hvert hjem! Denne udgave er er omhyggeligt revideret af Helmuts kone June, og forbliver dermed en spektakulær hyldest til det 20. Århundredes mest indflydelsesrige og kontroversielle fotograf.

Bogen indeholder hundredvis af fascinerende billeder fra Helmut Newton's mange modeshows, nøgne og kontroversielle scener samt portrætter af kendte.

MYKONOS MUSE

Hvis du er i tvivl om, hvilken Coffee Table Book som du skal vælge til dit hjem, så er et godt tip at lade dig inspirere af dine tidligere rejser og oplevelser. På denne måde, skaber du et interessant og personligt element i din indretning, som fortæller en god historie om dit liv. Se bare denne smukke bog om Mykonos.

Bogen fortæller alt om kulturen og samfundet som har defineret Mykonos gennem tiden - fra dens tid som et skjulested for eliten, til dets tid som fristed for homoseksuelle, til den fremherskende festscene. Udover dette, fortæller bogen også og de mange smukke ruiner og myter, som findes på Mykonos. Et perfekt minde fra en skøn ferie, som også pynter flot i hjemmet.

Tilbage til blog