5 favoritter: Guide til smukke spisestel i keramik, som du må eje.

5 favoritter: Guide til smukke spisestel i keramik, som du må eje.

Vi er vilde med spisestel i keramik, og hos moodings har vi et stort udvalg. Vi har derfor lavet en guide hvor vi har udvalgt 5 brands der alle laver smukke spisestel i keramik, som du ikke har lyst til at gemme væk i skuffer og skabe. Læs vores guide og find frem til hvilket stel der passer til din personlige stil. eller udvælg dine favoritter fra de forskellige brands og sæt dem sammen, på kryds og tværs.

Hasami Porcelain


Hasami porcelain laver det smukkeste keramik i stentøj. Deres design er rent, enkelt og funktionelt på en gang. Deres service er lavet med inspiration fra den rige keramik tradition i Hasami-distriktet i Japan, som er kendt for pålidelig kvalitet og smukt design. Hasami porcelain er med deres minimalistiske design og gode kvalitet en klart en favorit her hos moodings.

Muubs

Muubs er måske mest kendt for deres møbler og boliginteriør, der har stor fokus på godt håndværk skabt med inspiration fra naturen. Men Muubs laver og også skåle, kopper og tallerkner i det fineste keramik stentøj. Deres inspiration er blandt andet hentet fra efterårets og naturens toner. Deres forskellige støbeforme gør at deres stentøj får et håndlavet og unik udtryk.

Broste

Broste Copenhagen er en af de brands der for alvor er slået igennem på keramik fronten. Deres brand er alsidigt og rummer flere forskellige kollektioner af spisestel, så der er noget for enhver smag. Selvom deres inspiration hentes fra alle steder i verden, har de stadig bevaret den nordiske signatur, som kommer til udtryk i deres mange design varianter.

FRAMA

De fleste forbinder nok FRAMA fra deres lamper, pære, samt smukke møbler i skæve designs. Men ikke desto mindre, har de lavet en yderst smuk keramik serie, der består blandt andet af håndlavet tallerkner, skåle og kopper i stentøj. Deres tidløse serie er hold i et skandinavisk æstetisk design, hvori, der også er indtænkt funktionalitet, hvilket gør at det trods deres lidt utraditionelle design, er nemme at stable og opbevare.

Specktrum

Spectrum har lavet et spisestel som de kalder Surface. Og som navnet på serien hentyder til er de gået all in på at skabe en unik og smuk overflade på deres spisestel. kombination af grå og grønne farver skaber et moderne og raffineret look, som er en sand fryd for øjet.

Tilbage til blog