5 favoritter lampe guide: Populære lamper lige nu

I forbindelse med vores igangværende lampe kampagne, har vi her hos Moodings lavet en guide med 5 populære lamper, som vi er vilde med.

JWDA table lamp fra MENU

Denne smukke lampe fra MENU er inspireret af traditionelle olie lamper. Lampen er sammensat af forskellige materialer med store kontraster, der giver et både råt og fint look på samme tid. Denne kontrastfyldte lampe er ideel til at have stående på sofabordet, skrivebordet eller på en hylde.

Flowerpot Pendant Mustard vp1 fra &tradition

Designklassikeren flowerpot pendant oprindelig designet af Verner Panton er med sit enkle design af to skåle der vender mod hinanden en sand favorit. Lampen fås i et hav af farver og er oprindelig et synonym for Flower Power bevægelsen fra slutningen af 60’erne.

Franklin chandelier sort fra MENU

Lysekroner kommer i mange forskellige former og farver, og med Franklin chandelier kommer menu med deres moderne og elegante version af hvordan en lysekrone også kan se ud. Det industrielle look er inspireret af 30’ernes New York og oser af eksklusivitet og kvalitet.

Flowerpot table lamp Mat Grey vp3 fra &tradition

Den klassiske Flowerpot fås også i en bordlampe udgave, der med sit elegante og moderne udtryk passer perfekt i de fleste hjem. Ligesom med Flowerpot pendant vp1 fås lampen i en mange forskellige farver. Lampen giver et behagelig lys om end den skal stå i vindueskarmen, sengebordet eller en skænk.

Staple lamp messing fra MENU

Staple lampen er en del af MENUs Tribeca serie, og er designet af danskeren Søren Ross der til dagligt også bor og arbejder i New York. Lampen et holdt i et enkelt design og fås i både messing, stål, sort og hvid.
Tilbage til blog