Blogs vi læser lige nu

Vi er så heldige, at der er en masse skønne bloggere, der løbende bruger os til deres indretning. Det kommer der en masse lækre billeder ud af! Her er nogle af vores favoritter fra det sidste stykke tid.

Maria Kragmann
AYTM Magasin holder
"Det er efterhånden lidt tid siden, at jeg har postet noget vedrørende bolig her på bloggen. Og jeg havde ellers lovet jer det. Men ENDELIG fik jeg taget mig sammen til at få skudt et par billeder fra vores hjem. Der er sket en del inde i vores stue..."

Silverblonde
Menu Jewellery box
"Jeg var ikke i tvivl om, at jeg var nødt til at eje dette fine smykkeskrin, for ikke nok med et flot ydre, så har den plads til alle mine yndlingssmykker, hvilket jeg virkelig havde brug for..."

Mie Kirstine
Normann Terra Table
" og da jeg spottede det, var det seriøs kærlighed ved første blik. Jeg tror faktisk aldrig, at jeg har set en så pæn overflade..."

Stone Muse
H. Skjalm P. krukke
"Generelt, så synes jeg, at H. Skjalm P laver nogle ret seje ting og guldkassen I kan se nederst i indlægget er også derfra..."

Copenhagen by Me
Paradisco plakat
"Da jeg læste den formulering, vidste jeg bare, at det var meant to be! At denne uperfekte perfekte firkant fra københavnske Paradisco Productions skulle være det bærende element i vores stue. I en ramme. Af egetræ selvfølgelig..."
Tilbage til blog