Inspiration: Indretning med HAY kasser

Inspiration: Indretning med HAY kasser

De fleste af os har problemer med pladsmangel og rod. Reolen bugner med alverdens småting og dine skriveredskaber flyder på skrivebordet. Alt dette er der heldigvis både en æstetisk, praktisk og miljøvenlig løsning på. Med de lækre og multifunktionelle Colour Crate opbevaringskasser fra HAY kan du holde rod for døren og tilføje et dekorativt touch til dit hjem. Vi har samlet gode råd og ideer til, hvordan du bedst muligt udnytter dine HAY kasser.

hay kasser i skab

Indel dine HAY kasser

Først og fremmest, bør du inddele og sortere dine ting. Ryd op i rodeskuffen og indel alt i de små HAY kasser. På den måde, får du bedst orden i dit hjem og du kan hurtigere finde dine ting.

Tip! Er du typen, som har rigtig mange små ting og tit har svært ved at finde rundt i det? Så kan du med fordel farvekoordinere dine kasser og markere dem, så du ved præcist, hvad der er i de forskellige kasser.

stablede hay kasser

Stabl dine HAY kasser

HAY kasser har den praktiske egenskab, at de nemt kan stables i højden. På den måde, kan du udnytte pladsen og opbevare dine ting i selv det mindste rum. Du kan også slå den ene af siderne ned på kassen, så man får en bred hylde, hvis man placerer kasserne ved siden af hinanden. Mulighederne er nærmest uendelige når det kommer til de flotte kasser fra HAY! Brug din fantasi og sæt et personligt og unikt præg på dit hjem.

FOTO @ tina_varridsboel

HAY kasser til planter

Brug dine kasser som urtepotteskjulere! Dette smarte tip giver et lækkert industrielt modspil til dine grønne planter. Placer flere små planter i én kasse, eller hold dig til én stor plante. I de varmere måneder kan du med fordel også bruge dette tip til at pifte altanen eller haven op.

HAY kasser som skohylde

De praktiske kasser er perfekte som skohylder til gangen eller garderoben. Den ene ende på kassen kan rejses, så du kan stable kasserne og lave din egen lille praktiske skohylde.

Tip! Hvis I har mange små hoveder i hjemmet, kan hvert barn få sin egen farvede kasse. På den måde, er det nemt både for forældre og småfolk at holde styr på fodtøjet.

HAY kasser til mad

Du kan roligt bruge de flotte kasser til at opbevare eller fragte dine madvare i. HAY kasserne er nemlig godkendt til brug af fødevare. Derfor, kan du sagtens bruge dine kasser til opbevaring af alt fra brød til grøntsager.

HAY kasser på skrivebordet

Foldekasserne er som skabt til dit skrivebord! Hold styr på papirer og organiser dine skriveredskaber på en æstetisk og funktionel måde med de flotte opbevaringskasser fra HAY.

Tip! Den ene ende på kassen kan rejses. Stabl derfor dine kasser på skrivebordet og brug dem som en brevbakke.

HAY kasser til krea

Har corona-tiden også fået dig til at finde den kreative side frem? Få orden i alt fra strikketøj til perler, så du kan holde styr på alle de små ting og dele dine kreative projekter op, så de hver får en kasse for sig.

HAY kasser som møbel

Opbevaringskasserne fra HAY kan med fordel bruges som et funktionelt møbel i dit hjem. Stable dem som et bord, arranger dem som “skuffer” i stedet for en traditionel kommode eller monter dem på væggen som en smart hylde. Mulighederne er mange!

Gavekurv? HAY kasser!

Mangler du en mere miljøvenlig gavekurv, som sagtens kan bruges til andre ting efter? Så skal du forære din gave i en smart kasse fra HAY! Med den populære kasse fra HAY får du ‘en-gave-i-en-gave’ løsning, som med garanti vil vække glæde hos den heldige modtager.

HAY kasse som bakke

Brug din foldekasse som en flot og praktisk bakke. HAY kasserne er lavet 100% genanvendeligt plastik og vejer derfor ikke så meget. Udover det, har kasserne to praktiske ‘hanke’, så du nemt kan bære den. Det er både smukt og smart!

FOTO @ asgeragnessyrsa

Opbevaring i gangen og klædeskabet

To rum, som virkelig kan rode er gangen og klædeskabet. Det kan være svært at holde styr på tørklæder, handsker og hatte - og de ender som ofte hulter til bulter i skabet. Sorter dine ting i gangen og garderoben med de flotte kasser fra HAY, så du undgår rod i disse rum.

Køkken

Køkkenet er endnu et rum, som ofte er fyldt med en masse ting. Brug de funktionelle opbevaringskasser fra HAY til at organisere dit køkken. Kasserne er velegnede som brødkurv, frugtskål eller en smart lille opbevaring til dine krydderier.

Tip! Du kan også bruge dine kasse til skabe organisering i køleskabet!

Julepynt

Selvom julen ikke varer længe, tager pyntet meget plads hele året rundt. Saml derfor dit julepynt i de flotte HAY kasser, for at holde orden på det, indtil det skal tages frem igen til næste jul.

Tip! Kasserne er ikke mere end max. 14,5 cm høje. Derfor, kan de fleste kasser også opbevares under sengen og dermed nemt gemmes væk.

HAY kasser på børneværelset

De praktiske foldekasser fra HAY er perfekte til børneværelset. Kasserne gør det nemt at sortere alt fra legetøj til farveblyanter og de flotte farver pynter på ethvert værelse. Hos Moodings finder du de populære Colour Crate kasser i mange forskellige farver, som med garanti vil passe ind i dit hjem.

HAY kasser på badeværelset

Funktionel opbevaring er et must, særligt på det lille badeværelse. Her er HAY kasserne ideelle, da de også kan stables og dermed ikke fylder så meget. Brug kasserne til at opbevare skønhedsprodukter, sæbe eller små håndklæder.

Tilbage til blog