Hvad er et konsolbord?

Hvad er et konsolbord?

konsolbord

Et konsolbord er et populært møbel, du ofte finder i entreen eller stuen. Et konsolbord er som oftest et smalt bord, som kan stå placeret helt op ad væggen. Bordet er den perfekte æstetiske og praktiske tilføjelse i ethvert hjem, hvis du drømmer om mere opbevaring uden at gå på kompromis med indretningen.

Et konsolbord er langt fra et af hjemmets mest markante møbler, men det kan alligevel gøre en kæmpe forskel i et rum. Konsolborde fylder ikke så meget, men giver alligevel plads til en masse opbevaring. Få den perfekte kombination af praktisk og æstetisk med et lækkert konsolbord.

Sådan indretter du med et konsolbord

Grundet bordets ofte smalle størrelse kan det passe ind i de fleste af hjemmets rum. Bordet giver den perfekte kombination af smukt design og rig mulighed for opbevaring - uden at det virker rodet. Skab orden og stil i dit hjem med et konsolbord.

Entreen

Entreen og gangen er et af de mere klassiske rum at placere konsolbordet. Det smalle bord har den perfekte størrelse til gangen, hvor der sjældent er meget plads til store møbler. Konsolbordet er derfor det perfekte opbevarings møbel til entreen eller gangen, da bordet ikke fylder så meget, men stadig tillader en masse rum til opbevaring og indretning. Brug konsolbordet i din entre eller gang til at opbevare nøgler, solbriller og andre genstande, du har brug for hurtigt at kunne få fat på, når du er skal ud af døren. Du kan placere disse ting i små dekorative kurve eller kasser på konsolbordet og pynte den resterende plads med en flot vase og friske blomster.

Stuen

Konsolbordet er også helt perfekt til stuen! Brug det som et stilfuldt element op ad væggen eller som et sidebord til sofaen. Sidstnævnte kræver dog, at du vælger et konsolbord, som passer i højden til din sofa.

Konsolbordet er særlig praktisk i den lille stue, da bordet fylder mindre end den traditionelle kommode, men stadig giver dig muligheden for at kunne bruge bordet som opbevaring - specielt hvis bordet har flere hylder.

Badeværelse eller soveværelse

Hvis du er en af de heldige, som har rigelige med plads på dit badeværelse eller i dit sovelseværelse, så er konsolbordet det perfekte og stilfulde møbel til at fuldende rummet med. Brug konsolbordet på badeværelset til at opbevare dine flotte håndklæder, sæber og hudpleje for at skabe en følelse af luksus-spa. Du kan også bruge konsolbordet både på badeværelset og i soveværelset som et dekorativt opbevaringsbord til makeup, smykker og andre accessories.

Tilbage til blog