Sådan virker duftpinde

Sådan virker duftpinde

duftpinde

Duftpinde kan være med til at skabe den helt perfekte stemning i dit hjem! Brug de aromatiske dufte til at skabe en indbydende og afslappende atmosfære i alle hjemmets rum. Giv badeværelset en frisk og ren duft, brug diskrete blomsternoter i stuen for et fornyende pust og stress af i soveværelset med den beroligende duft af lavendel. Hos Moodings finder du et stort udvalg af duftpinde i alverdens nydelige nuancer og noter - perfekte til at give dit hjem den helt rette aromatiske stemning.

Sådan fungerer duftpinde

Duftpinde er som ofte placeret i en lille flaske med væsker af æteriske olier og aromaer. De tynde træpinde suger væsken til sig og duften spredes her efter diskret i rummet. Pointen med duftpinde er, at duften skal spredes meget naturligt og give en følelse af velvære uden at være for gennemtrængende. I gennemsnittet holder duftpinde i ca. 4 måneder. Mange brands tilbyder også, at man kan købe ekstra olier og pinde for at genbruge flasken.

Skab den rette stemning, også når du ikke er hjemme

Modsat duftlys, kan duftpinde give dit hjem en skøn duft også når du ikke er hjemme. Duftlys kan naturligvis ikke være tændte når du ikke er hjemme grundet brandfare, og du har derfor ikke nydelsen af at kunne komme hjem til et velduftende hjem hver dag. Men det har du heldigvis med duftpinde! Duftpinde er et fantastisk alternativ til det traditionelle duftlys, da de kan stå fremme døgnet rundt og sprede duft og stemning i dit hjem.

En dekorativ duftspreder

Duftpinde er mere end blot et duftspreder til hjemmet. De fleste duftlys kommer nemlig i et utroligt dekorativt design, som med garanti vil pynte i ethvert hjem. Brug dem som et stilfuldt element på badeværelset eller natbordet for at give dit hjem et lille pust af luksus spa-stemning.

Bekæmp vinterhumøret med duften af citrus

For mange følelses vintermånederne tunge og lange. Vi længes efter sol, lune sommeraftener og dage ved stranden. Duftpinde er derfor helt fantastiske til at løfte humøret i vinterperioden og tage os med mod varmere himmelstrøg. Duften af citrus er kendt for at hjælpe som en naturlig humør-booster. Duftlys med citrusnoter er derfor helt perfekte at tilføje til hjemmet om vinteren, hvis du har brug for et lille stref af sommer til at løfte humøret.

Slap af med lavendel

Når det kommer til soveværelset er det vigtigt at dine duftpinde er diskrete, så man undgår at forstyrre nattesøvnen, men skaber en rolig og afslappende atmosfære. Vælg duftpinde med underspillede og milde dufte, som frisk lined og skov. Hvis du døjer med søvnproblemer kan du med fordel vælge duftpinde med noter af lavendel, som virker afstressende og beroligende for krop og sind

Tilbage til blog