Inspiration: Indretning med spejle

Inspiration: Indretning med spejle

Spejle er så meget mere end blot et praktisk og funktionelt redskab til at tjekke frisuren, eller om tøjet sidder som det skal. Med det rette spejl og den rette placering kan du skabe et centralt element i dit hjem, som kan ændre et helt rum.

Få inspiration til, hvordan du kan integrere spejle i din indretning og få rum til at virke større og lysere.

Forstør dit rum med et stort vægspejl

spejl med træramme

SPIRIT wall mirror fra Nordal

Lad dig inspirere af tidens tendens med New York’er spejle! SPIRIT fra Nordal kombinerer det rå udtryk med en elegant og varm ramme i birketræ.

Drømmer du om at få et rum i dit hjem til at virke markant større, kan du med fordel indrette rummet med et stort vægspejl. Det store spejl vil reflektere det naturlige lys rundt i boligen og dermed give illusionen af et større rum og mere plads. Det store vægspejl egner sig særligt godt til stuen eller spisestuen. Det store vægspejl er et bærende element i indretningen i rummet, lad derfor gerne spejlet stå eller hænge frit uden for meget interiør omkring sig.

spejl i stue

Vægspejl fra Handvärk

Minimalistisk, bæredygtigt og smukt! Mirror, The Shadow i farven Black fra Handvärk er perfekt til dig, som elsker det stilrene og minimalistiske design. Nøglen bag dette spejl er æstetisk bæredygtighed, og vi er vilde med det!

“Snyd” øjet med spejle

reflekterende spejl

VERTO spejl fra AYTM

Hvis din bolig er bygget op af flere små rum, kan hjemmet hurtigt synes trængt og klemt. Dette kan du lave om på med spejle i din indretning! Forny din smalle entre, badeværelse eller gæsteværelse med funktionelle og dekorative spejle. Ved at bruge spejle i din indretning kan du “snyde” øjet til at få selv det mindste rum til at syne større og mere rummeligt.

lille spejl fra Meraki

Stilrent spejl fra Meraki

Spejle er smuk dekoration til at give et stilrent, moderne og luftigt udtryk til dit hjem. Dette flotte spejl fra Meraki med ramme er perfekt til dit badeværelse eller entre.

Tip! Hvis du skal indrette et rum med skråvægge, er det oplagt at at integrere et spejl i indretningen. Det vil gøre en stor forskel i det lille rum, da spejlet vil reflektere lyset og give en følelse af, at rummet er større, end det egentlig er.

Små spejle

flere små spejle

Flotte runde spejle fra Menu

Småt er også godt! Du behøver ikke at indrette dit hjem med store spejle for at få en stor effekt i rummet. Det er ikke alle, som har plads til et kæmpe spejl, men det gør ikke noget - ved nøje placering af dit lille spejl, kan du hurtigt opnå samme effekt som store vægspejle. Placer dit lille spejl så sollyset reflekteres i det og medvirker til, at lyset spredes og giver effekten af et større rum. Du kan med fordel placere flere mindre spejle samlet, enten som en en ren “spejlvæg” eller kombinere mindre spejle i en billedvæg for et unikt og kunstnerisk udtryk.

patchwork spejle fra Nordal

PATCHWORK mirror fra Nordal

Tip! Vær kreativ og leg med spejle i forskellige former og størrelser. Du kan sammensætte spejlene præcist som du ønsker, og tilpasse dem perfekt til dit hjem.

Spejle som dekoration

reflections copenhagen spejl

Håndlavet spejl fra Reflections Copenhagen

Et spejl kan være så meget mere end et funktionelt element i dit hjem. Se bare dette smukke håndlavede spejl fra danske Reflections Copenhagen, som er designet af Julie Hugau og Andrea Larsson.

Kombinerer du spejlets unikke evne til at reflektere lys med et dekorativt design, får du et unikt kunst element til din indretning. Gå efter smukke dekorative spejle, for at tilføje et spændende look til dit hjem og samtidig sprede det naturlige lys i rummet.

farvet spejl

VERTO spejl fra AYTM

Spejle kommer i mange farver og dette sofistikerede og elegante spejl i farven Rainbow kombinerer høj kvalitet med smukke detalje for at give det perfekte blikfang til dit hjem.

Praktiske spejle

praktisk spejl

Copenhagen Spejl

Muubs er kendt for at lave virkelig lækre spejle, og dette funktionelle vægspejl er ingen undtagelse! Med hylde og håndklædestang er dette spejl ideelt til dit badeværelse.

Selvom, at spejle i høj grad fungerer som dekorative elementer i indretningen, må de også gerne være praktiske. Er du på udkig efter et mere funktionelt og praktisk spejl, som samtidigt vil tilføje et dekorativt touch til dit hjem, kan du med fordel gå efter spejle med hylde.

spejl fra fritz hansen

Wall Mirror fra Fritz Hansen

Fritz Hansen har opdateret ditte klassiske design fra 1950 med marmor hylder for at skabe et moderne og sofistikeret look. Det er det perfekte spejl til garderoben eller soveværelset, hvor du kan bruge det som display til alle dine smykker.

Tilbage til blog