Sebra Sengen - Danmarks mest populære børneseng!

Sebra Sengen - Danmarks mest populære børneseng!

Sebra Seng, Juno seng, Lille Per seng; kært barn har mange navne. Hvis der findes et kært barn inden for barnesenge, så er der ingen, der kan måle sig med Viggo Einfeldts Sebra seng. Den moderne og danskproducerede udtræksseng er den eneste seng, dit barn får brug for fra spæd indtil skolealderen.

Køb den populære Sebra Seng ved at klikke her!

Sebra sengen

Historien bag Sebra Sengen

Sebra sengen gik oprindeligt under navnet Juno og er designet af den kendte danske bygningsarkitekt, Viggo Einfeldt tilbage i 1942-1943. Sengen blev utrolig populær og har opnået sin status som designklassiker grundet sit enestående og banebrydende design. Den innovative filosofi om, at sengen skulle være i stand til at følge barnets udvikling uden at gå på kompromis med komfort eller sikkerhed gør, at Sebra sengen har været en af de mest populære børnesenge i næsten 80 år. Produktionen af den originale Juno seng stoppede dog i 1970’erne, da den blev udkonkurreret af billigere senge.

sebra sengen på børneværelse

Sebra sengen & Lille Per

Måske kan du genkende sengen fra et kært barndomsminde? Sebra sengen er nemlig ikke blot kendt for sit flotte og tidsløse design, sengen er også kendt fra de populære danske ‘Far til Fire’ film. I disse film havde Lille Per en Sebra seng, og derfor kaldes Sebra sengen også for ‘Lille Per Seng’. Giv dit barn en god natssøvn, som kan være grundstenen for en eventyrlig barndom, præcis ligesom Lille Per.

sebra seng med sengehimmel

Fra Juno til Sebra

Den 1. September 2016 blev den klassiske og smukke seng relanceret under navnet Sebra. Selvom sengen til forveksling ligner originalen, er der skruet op for sikkerhed og komfort. De fleste ændringer er blevet lavet for, at Sebra sengen kunne leve op til den europæiske sikkerhedsstandard DS/EN 716. Udover dette, er Sebra sengen behandlet med en særlig antibakteriel, miljøvenlig og giftfri træmaling, som skaber et renere og sundere indeklima for dit barn. Sebra har formået at ære det originale design samtidig med, at de har sikret sengen en moderne komfort og sikkerhed.

FAQ om Sebra Sengen

Design og komfort er ikke kun for de voksne, det bør i høj grad også være en vigtig del af hverdagen for familiens mindste medlemmer. Giv dit barn et ægte stykke dansk design, som sikrer en god søvn med Sebra sengen. Vi guider dig igennem de mest gængse spørgsmål om Sebra sengen her:

Hvor længe kan man bruge Sebra Sengen?

Den flotte og funktionelle Sebra seng kan bruges og tilpasses til dit barn i mange år. Sengen har 3 udtrækningspositioner, hvilket gør, at sengen kan bruges i 3 forskellige længder: 115 cm, 135 cm og 150 cm.

Hvor længe kan man bruge Sebra Sengen? Sengen kan bruges fra spæd og helt frem til skolealderen, da sengen nemt kan reguleres i længden. Du skifter mellem længderne: 115 cm, 135 cm og 150 cm ved at løsne 4 skruer. I alle 3 længder er sengen 75 cm. bred.

Hvad koster Sebra sengen?

Grundet sin høje kvalitet og danske produktion har Sebra sengen en vejledende udsalgspris på 6.295 kr., men sengen kan altid købes på tilbud på moodings.com

Hvad koster Sebra sengen? Sebra sengen har en vejledende udsalgspris på 6.295 kr. Ofte kan du dog finde den til et skarpt tilbud hos Moodings.com

sebra seng og barn

Hvor mange kilo kan Sebra sengen holde til?

En Sebra seng holder i mange år! Grundet Sebra sengens unikke evne til at følge barnets udvikling, kan senges justeres til lige netop dit barns behov og størrelse.

Hvor mange kilo kan Sebra sengen holde til? Sebra sengen er beregnet til max. 15 kg. I øverste sengebundsindstilling og 80 kg. I den nederste.

Kan Sebra sengen bruges som Bedside Crib?

Sebra sengen kan indstilles med hævet bund så den måler 73x115 cm. Udover dette, kan den ene af siderne tages af sengen. Disse funktioner gør, at Sebra sengen er ideel til brug som Bedside Crib, da højden passer til de fleste dobbeltsenge. En anden mulighed ved Sebra sengen er, at man kan lade begge sider blive på og dermed bruge sengen som en fritstående babyseng.

Kan Sebra sengen bruges som Bedside Crib? Ja, Sebra sengen kan sagtens bruges som Bedside Crib, da sengen kan hæves og den ene side kan tages af. Faktisk er den oplagt til dig, der gerne vil have en flot bedside crib.

sebra seng med sengerand

Hvilken sengerand passer til Sebra sengen?

Med en sengerand kan du skabe en lille tryg hule til den helt lille baby. Brug sengeranden til at afskærme sengen og sikre, at dit barn ikke så let kan få arme og ben ud mellem tremmerne.

Hvilken sengerand passer til Sebra sengen? Sebra har sin egen sengerand med bomuldsbetræk og genanvendt polyesterfyld. Sengeranden har en flot og eksklusiv struktur, som er godkendt og testet for åndbarhed. Køb sengeranden hos Moodings.com her: Sebra sengerande

Hvilken madras passer til Sebra sengen?

Hos moodings finder du et flot udvalg af de lækre Sebra madrasser, som naturligvis også passer til Sebra sengen. Madrasserne er Oeko-Tex certificeret og sikrer sublim åndbarhed, komfort og bæredygtighed. Sebra madrassen skaber et sundt og balanceret sovemiljø for dit barn. Ligesom ved sengen, kan madrassen også forlænges, så den passer til til senges udtræk.

Tilbage til blog