Værd at vide - Royal Copenhagen Blå- og Sort Mega Riflet

Værd at vide - Royal Copenhagen Blå- og Sort Mega Riflet

Blå Mega Riflet og Sort Mega Riflet er to stel, som giver nye og spændende udtryk til et historisk design. De nye perspektiver er et bevis på, hvordan de nyere produkter fra Royal Copenhagen formår at forene historie og innovation og dermed skabe et tidsløs design, som vil pynte på ethvert spisebord.

Blå Mega Riflet

Blå Mega Riflet har sine rødder i det velkendte blå blomstermønster fra Musselmalet Riflet. Blå Mega Riflet er en moderne klassiker, hvor stellet nyfortolker det kendte Royal Copenhagen mønster i en forstørret udgave på hvert stykke unikke og håndmalede porcelæn.

Med sin nyskabende æstetik, der kombinerer historisk autenticitet og innovativ kreativitet, blev Blå Mega Riflet hurtigt elsket af mange.

Royal Copenhagen på bakke

Den perfekte gaveide

Forår og sommer byder på mange fester, alt fra konfirmationer til bryllup kommer til at fylde kalenderen. Derfor, skal der selvfølgelig gaver til. Det kan være svært at finde den rette gave, men heldigvis går du aldrig galt i byen med en gave fra Royal Copenhagen. Sammensæt en steldel i en gaveæske med andre små gaver for at skabe en personlig og unik gave.

Royal Copenhagen borddækning

En moderne klassiker fra Royal Copenhagen

Det populære stel er designet af Karen Kjældgård-Larsen i 2000. Karen Kjældgård-Larsen fandt sin inspiration til stellet i det historiske musselmalede mønster. Hun ønskede at skabe et design, som både ville ære det historiske mønster, men også give et frisk pust og nyt perspektiv på den klassiske æstetik. På trods af, at Musselmalet Riflet er kendt og elsket verden over og ofte nedarves gennem generationer i mange danske familier, har det lykkedes Karen Kjældgård-Larsen at skabe et stel, som hurtigt blev populært.

Royal Copenhagen kopper

Mix og Match dine stel

Du behøver ikke at investere i ét hel stel for at skabe en smuk bordopdækning. Du kan med fordel kombinere flere forskellige stel for at skabe et mere personligt og unikt udtryk. Mix nyt og gammelt og leg gerne med forskellige mønstre, det vil med garanti give et smukt look til kaffebordet eller det store middagsarrangement.

Royal Copenhagen og morgenmad

Sort Mega Riflet

Sort Mega Riflet blev skabt i 2006 af Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen. Ligesom ved Blå Mega Riflet, skaber Karen Kjældgård-Larsen en nyfortolkning af det klassiske og bygger en bro mellem det nye og det velkendte. Det monokrome og moderne udtryk viser i sandhed, hvor unikt en klassisker kan fortolkes uden at miste sin essens.

Royal Copenhagen med blomster

Monokromt mesterværk

Sort Mega Riflet er et moderne og sofistikeret stel, som passer til alle hjem. De sorte håndmalede blomster på den hvide porcelæn giver et skarpt og klassisk udtryk, som er velegnet til den moderne bordopdækning. Stellet hylder det moderne og pifter det op med en dramatisk kontrast.

Royal Copenhagen i opvaskemaskine

Sådan passer du dit porcelæn fra Royal Copenhagen

Vi giver dig her gode råd til, hvordan du bedst passer på dit Mega Riflet stel fra Royal Copenhagen.

Opvaskemaskine

Mega Riflet er et stel med dekoration i traditionelt underglasur, højbrændt porcelæn, og kan derfor godt tåle at komme i opvaskemaskinen.

Mikrobølgeovn

Som udgangspunkt, kan alle stel fra Royal Copenhagen uden metal dekoration tåle at komme i mikrobølgeovnen. Vi anbefaler dog, at du altid følger produktinformationen for det enkelte produkt.

Ovn

Mega Riflet er ovnfast og kan generelt tåle at komme i en almindelig ovn. Man skal dog være opmærksom på forsigtigt at varme og køle stellet ned, da temperaturforskellen kan blive så stor, at porcelænet kan revne og gå itu.

Fryser

Alle stel fra Royal Copenhagen kan tåle at komme i fryseren. Man skal dog være opmærksom på ikke at varme porcelænet for hurtigt op ved optøning.

Spor af brug

Det er desværre svært at undgå, at dit stel for spor af brug. Et godt tip til afsmitning fra bestik er wienerkalk, der som regel kan fjerne disse mærker.

Misfarvning

Med tiden kan kaffe og te misfarve dine krus og kopper. Disse misfarvninger kan fjernes med blødt skurepulver, ved iblødsætning i en let klorinopløsning. Du kan også forsøge dig med det gamle husråd og bruge en skuresvamp med groft salt.

Tilbage til blog