Royal Copenhagen FAQ - Få svar på alle dine spørgsmål om Royal Copenhagen

Royal Copenhagen FAQ - Få svar på alle dine spørgsmål om Royal Copenhagen

Som stolte forhandlere af Royal Copenhagen oplever vi ofte, at vores kunder har spørgsmål til både brandet, dets historierne og ikke mindst produkterne. Derfor har vi lavet en god gammeldags FAQ, hvor du kan få svar på alle de spørgsmål, du måtte have om Royal Copenhagen.

I tilfælde af, at du har spørgsmål, der ikke bliver besvaret herunder, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på både telefon og mail. Vi kan fanges på tlf. +45 71 99 00 90 eller kundeservice@moodings.com

Herunder får du svar på en masse gode og relevante spørgsmål, vi har fået gennem tiden om Royal Copenhagen.

Hvem ejer Royal Copenhagen?

Hvem ejer Royal Copenhagen? Fiskars ejer i dag Royal Copenhagen, og har gjort det siden 1. Januar 2013, hvor de købte virksomheden for 490 millioner kroner. Fiskars er et metal- og designkoncern, der oprindeligt blev grundlagt i Finland, men i dag har hovedsæde i København, Danmark. Til og med 2012 var det den danske investeringsfond Axcel, der ejede Royal Copenhagen.

Hvem maler Royal Copenhagen?

Hvem maler Royal Copenhagen? Royal Copenhagen bliver malet i hånden af de dygtige medarbejdere på fabrikken i Thailand og Danmark. Det tager flere år at blive lært op i at kunne male porcelænet efter de høje krav og standarder hos Royal Copenhagen. Malingen sker ved hjælp af meget fine pensler, der er lavet med hår fra køers ører.

Hvor mange grader tåler Royal Copenhagen?

Hvor mange grader tåler Royal Copenhagen? Royal Copenhagen tåler alle de tilgængelige grader, du kan udsætte den for i en almindelig ovn eller fryser. Dog skal du være meget opmærksom på, at den ikke kan tåle pludselige temperaturforskelle. Det skal altså varmes langsomt op og ned, ellers risikerer du at revne det.

Hvad hed Royal Copenhagen før?

Hvad hed Royal Copenhagen før? Royal Copenhagen hed først Den Kongelige Porcelainsfabrik A/S. Først da Den Kongelige Porcelainsfabrik A/S og Holmegaards Glasværker A/S fusionerede, fik virksomheden navnet Royal Copenhagen, som er et af landets mest kendte virksomheder og brands.

Kan Royal Copenhagen komme i opvaskemaskinen?

Kan Royal Copenhagen komme i opvaskemaskinen? Mange serier og produkter fra Royal Copenhagen kan tåle at komme i opvaskemaskinen, men ikke alle. Serier med traditionel underglaser dekoration og højbrændt porcelæn, heriblandt Musselmalet Rifler, Blå blomst, Mega Riflet, Hvid riflet og Juleplatter kan godt tåle at komme i opvaskemaskinen.

Flora og Stjerne Riflet Jul vil på længere sigt ikke kunne tåle at komme i opvaskemaskinen, hvorfor du bør vaske det op i hånden. Generelt er alle varer med guld dekorationer ikke velegnede til opvaskemaskinen.

Hvis du er i tvivl om dine varer fra Royal Copenhagen kan tåle en tur i opvaskemaskinen eller ej, så bør du altid undersøge vejledningen for den enkelte vare, inden du gør noget.

Hvad er mit Royal Copenhagen værd?

Hvad er mit Royal Copenhagen værd? Det er svært at sige, hvad en vare fra Royal Copenhagen er værd. Det afhænger i høj grad både af stand, serie, alder og ikke mindst sjældenhed. Er du i tvivl, så kan du altid spørge din nærmeste antikforhandler, såfremt vedkommende handler med Royal Copenhagen.

Hvad betyder brudgaranti på Royal Copenhagen?

Hvad betyder brudgaranti på Royal Copenhagen? Brudgaranti på Royal Copenhagen betyder, at du gratis kan bytte en itugået vare fra Royal Copenhagen til en ny, hvis blot du har kvitteringen og skårene fra det smadrede produkt. Skulle uheldet være ude, og du smadrer en kop, vase, tallerken eller noget helt fjerde, så kan du altså få en ny uden beregning.

Hvordan ser man om Royal Copenhagen er 1. eller 2. Sortering?

Hvordan ser man om Royal Copenhagen er 1. eller 2. Sortering? Man ser om en vare fra Royal Copenhagen er 1. Eller 2. Sortering ved at kigge i bunden af varen. Hvis der er en rids gennem de 3 bølger, så er der tale om en 2. Sorterings vare. Er den ingen rids, så er der tale om 1. Sortering.

Hvad betyder 1. og 2. Sortering af Royal Copenhagen?

Hvad betyder numrene på Royal Copenhagen? Numrene på Royal Copenhagen viser om der er tale om 1. Sortering eller 2. Sortering. 1. Sortering er standard og betyder, at produktet ingen fejl eller mangler her. I dette tilfælde vil der ikke være en rids gennem de tre bølger. Er der en rids gennem de tre bølger, så er der tale om 2. Sortering, hvilket betyder at produktet har små fejl, eksempelvis skævheder, nister, mindre mærker eller glasurfordybninger.

Hvor bliver Royal Copenhagen lavet?

Hvor bliver Royal Copenhagen lavet? Royal Copenhagen bliver lavet på en fabrik i Thailand, tæt på hovedstaden Bangkok. Det eneste fra Royal Copenhagen, der stadig bliver produceret i Danmark, er Flora Danica serien. Selvom produktionen ikke længere ligger i Danmark, så bliver de strenge krav til kvalitet stadig overholdt.

Kan Royal Copenhagen tåle at komme i mikroovnen?

Kan Royal Copenhagen tåle at komme i mikroovnen? Royal Copenhagen produkter med metal dekoration, heriblandt guld, platin, sølv og lignende, kan ikke tåle at komme i mikroovnen. Typer der ikke har dette, kan som regel godt tåle det.

Hvor ligger Royal Copenhagen?

Hvor ligger Royal Copenhagen? Royal Copenhagen ligger i på adressen Smedeland 46, 2600 Glostrup, hvor de altså har deres hovedkontor. Dette er dog ikke stedet, hvor produkterne fra Royal Copenhagen bliver produceret. Herudover har Royal Copenhagen også en række Flagship Stores.

Hvor blev Royal Copenhagen grundlagt?

Hvor blev Royal Copenhagen grundlagt? Royal Copenhagen blev oprindeligt grundlagt i en tidligere post- & gæstgivergård, der lå i Købmagergade i København. Fabrikken blev etableret af apoteker Frantz Heinrich Muller, her fik ret og monopol til at drive fabrikken i 50 år. Da Royal Copenhagen blev etableret efter fusionen af Den Kongelige porcelainsfabrik A/S og Holmegaards Glasværker A/S, lå produktionen i Frederiksberg.

Hvor gammelt er Royal Copenhagen?

Hvor gammelt er Royal Copenhagen? Royal Copenhagen blev grundlagt tilbage i 1985, og var resultatet af en fusion mellem Den Kongelige Porcelainsfabrik A/S og Holmegaards Glasværker A/S. Dog har Royal Copenhagen rødder helt tilbage til 1775, hvor det blev grundlagt som Den Kongelige Porcelainsfabrik af den danske enkedronning Juliane Marie.

Hvor kan man købe Royal Copenhagen?

Hvor kan man købe Royal Copenhagen? Man kan købe Royal Copenhagen hos Moodings, hvor du finder et kæmpe udvalg af Royal Copenhagen, der kan købes til prisgaranti og med fri fragt på alle ordrer over 499 DKK. Hos Moodings har vi et komplet sortiment af alle de mest populære stel og serier fra Royal Copenhagen.

Tilbage til blog