Den elegante klassiker - Royal Copenhagen Hvid Riflet

Den elegante klassiker - Royal Copenhagen Hvid Riflet

Det smukke Hvid Riflet stel fra Royal Copenhagen er hurtigt blevet en moderne klassiker. Med inspiration fra det traditionelle Musselmalet stel har Royal Copenhagen skabt en tidsløs klassiker, som er moderne, enkel og elegant.


Historien bag Royal Copenhagen Hvid Riflet

Stel fra Royal Copenhagen har i mere end 230 år pyntet i hjem verden over.

Med stor respekt for traditionsrige metoder har Royal Copenhagen skabt et perfekt og moderne stel med et strejf af luksus. Hvid Riflet har sin form efter det velkendte Musselmalet Riflet, hvor de smukke rifler nu hyldes i sin aller reneste form. Skab et moderne og elegant middagsbord med det Hvid Riflet stel, hvor der ikke er sparet på den klassiske elegance.

Hvid Riflet

Hvert enkelt stykke porcelæn fra Royal Copenhagen er skabt med øje for detaljen, og Hvid Riflet er bestemt ingen undtagelse. Med sin perfekte hvide ubemalede overflade og skarpe rene linjer, lader Hvid Riflet sine smukke håndlavede rifler komme i fokus. Alle steldele i Hvid Riflet serien tåler opvaskemaskine og mikroovn.Det perfekte basisstel fra Royal Copenhagen

Med sit smukke og enkle design, er Hvid Riflet det perfekte basisstel til dit hjem. Den hvide farve passer på ethvert bord og vil med garanti tilføje en tidløs elegance til din bordopdækning. Tallerkner og dybe tallerkener kommer i størrelser fra 11 cm til 30 cm og findes både i en enkel coupe-form eller med den klassiske kant. Den funktionelle alsidighed passer til alt fra morgenmad til middag. Skal bordet dækkes til et middagsselskab med flere retter, findes Hvid Riflet også som fade, skåle og kopper. Som de eneste dele i Hvid Riflet, kommer de hvide opbevaringskrukker med låg og smørskål i den smukke blå signaturfarve. Sillikonekanten langs lågene, som gør krukken lufttæt er designet i koboltblå og tilføjer stellet et pift af farve.

Kopper til enhver anledning

Hvid Riflet har kopper og krus til enhver anledning. Uanset om du nyder en uformel morgenkaffe eller har samlet familie og venner om det store kaffebord, har Hvid Riflet den perfekte kop til dig. Alle kopper kan findes med tilførende underkop. Fuldend bordet med en tekande, små slikskåle og en lille asiet til lækre småkager. Hvis du er mere til det uformellle, vil vi anbefale de smukke krus og termokopper. Med størrelser på op til 39 cl, kan de rumme alt fra kaffe til varm kakao med flødeskum.

Mix med andre stel

Selvom Hvid Riflet er det perfekte basisstel, kan du med fordel og lethed kombinere det med andre stel fra Royal Copenhagen for at tilføje dit eget personlige udtryk til dit stel. Det moderne og klassiske udtryk kan nemt kombineres med alt fra Flora til Blå Mega. Lad fantasien få frit løb og leg med farver og motiver for at skabe dit eget personlige look.

Den perfekte gave

Er du er i tvivl om, hvad du skal give i gave til den næste store fest? Du går aldrig galt i byen med en gave i Hvid Riflet. Stellet passer til alt, og du skal derfor ikke bekymre dig om farve-kombinationer. Glæd årets student med dele fra Hvid Riflet og få dem sendt godt afsted på deres næste eventyr.

Tilbage til blog