Bliv klogere på Royal Copenhagen julestel

Bliv klogere på Royal Copenhagen julestel

Royal Copenhagen har med deres historiske og smukke juleplatter og stel skabt en en tidløs tradition, som har prydet de danske hjem siden 1908. Pynt dit julebord med det unikke Stjerne Riflet julestel og sæt rammen for en hyggelig julemiddag med familien.

Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul

Julen kalder på traditioner og hygge! En tradition som vi er vilde med, er det smukke Stjerne Riflet julestel fra Royal Copenhagen. De smukke dekorationer stammer tilbage fra 1738, hvor traditionen stolt er ført videre gennem generationer. Stellet pynter på ethvert julebord og indrammer den klassiske, danske juletradition. Tanken bag Stjerne Riflet Jul er, at man selv kan skabe nye juletraditioner ved at tilføje små, personlige elementer for at gøre traditionen til sin egen.

Inspirationen bag Stjerne Riflet Jul

Stjerne Riflet jul blev skabt i 2006, men inspirationen og traditionen kan føres helt tilbage til det 19. Århundrede. Stellets smukke motiv af granguirlander, silkesløjfer, hjerter, trommer, engle og kræmmerhuse er inspireret af den folkekære fortælling om Peters Jul. Det magiske julestel er navngivet efter den særlige stjerneform, som det oprindelige julestel også havde. Stjerne Riflet Jul sætter rammen for en af de mest elskede juletraditioner; at dække et smukt julebord, klar til julens lækre mad sammen med dem, som man har kært.

En unik jul med Royal Copenhagen

Alle dekorationer på Stjerne Riflet Jul har et unikt design. Stjerne Riflet Jul er lavet af klassiske cremefarvet benporcelæn. Alle steldele er udsmykket med en unik granguirlande pyntet med særligt udvalgt julepynt, hvilket gør, at ikke ét stykke porcelæn er ens. Det særlige og enestående design er i sandhed en historie om julens helt specielle og magiske tid.

Royal Copenhagen Juleplatter

Royal Copenhagen har siden 1908 udgivet en ny årsplatte hvert år. Hvert år bærer sit eget unikke motiv, som fortæller en historie om et uforglemmeligt øjeblik; som den knælende engel fra 1945, der markerer afslutningen på 2. Verdenskrig. Relieffet til motivet er håndskåret ud fra kunstnerens tegning og er fremstillet efter de gamle og stolte håndværkstraditioner. Mange forskellige kunstnere har gennem tiden designet de forskellige dele, som består af en platte og årets figurer. Hvert produkt er en fortælling om dansk kulturhistorie. Samleartiklerne er en historisk og højt elsket tradition i mange hjem.

Tilbage til blog