Sådan indretter du hjemmet med runde spejle

Sådan indretter du hjemmet med runde spejle

spejle

Runde spejle er efterhånden blevet et must i alle hjem. Spejle er med til at give rummet dybde, dimension og ekstra lysindfald. De runde spejle kan i høj grad bruges som et strategisk element, der får rum til at virke større, dybere, flerdimensionelle og lysere. Har du et rum med en væg, som kan bære et stort rundt spejl, eller flere mindre spejle, kan det gøre underværker i dit hjem.

Pift hjemmet op med et rundt spejl for at give et interessant og moderne element i din indretning.

Runde spejle til entreen

Entreen er det første rum du træder ind i, her skal der være plads til overtøj og sko, men derfor behøver indretningen ikke at være kedelig. Kombiner praktisk og stilet med stort rundt spejl for at opfriske din entré. Det store rundespejl kan være med til at fjerne fokus fra alt store jakker og beskidte sko og skaber et stilfuldt blikfang i gangen.

Store runde spejle er populære og oplagte til entreen. Entreen er ofte det rum i hjemmet, som får mindst opmærksomhed, da det smalle og trænge plads synes svært at indrette. Men lad dig ikke skræmme af den smalle plads - brug et stort rundt spejl i entreen til at skabe dybde og rummelighed. Spejlet er også med til at skabe en illusion af et større rum. Vælg et stort spejl, som kan fylde en hel væg og være den bærende del af din indretning.

Stort rundt spejl fra GUBI

Spejl fra Gubi

Dette store runde spejl fra GUBI har en omkreds på hele 110 cm og bliver derfor et bærende element i indretningen, særligt hvis det får lov at dominere væggen. På trods af den markante størrelse, virker det runde spejl stadig varmt og blødt med dens elegante messing kant:

Find GUBI spejlet her.

Tip! Har du ikke plads til et stort spejl i entreen, kan du stadig skabe dybde og rum med et mindre rundt spejl. Prøv eventuelt at placere flere runde spejle sammen, for at skabe samme illusion.

Ovale spejle til badeværelset

Badeværelser er ofte indrettet i kolde og hårde materialer. Skab en kontrast til fliser og porcelæn med et ovalt spejl over håndvasken. Med sine runde og bløde kanter er det ovale spejl med til at give liv og varme på badeværelset. Det ovale spejl giver en ekstra dimension på badeværelset og skaber refleksioner i rummet.

Ovalt Spejl fra Nordal

nordal spejl

Skru op for varmen ved at vælge spejle i varme og gyldne materialer. Dette Nordal spejl med guld hylde er både praktisk og smukt til badeværelset.

Skab dynamik i stuen med rundespejle

Vi kender alle den klassiske billedvæg med plakater og mallerier i alle afskygninger, men, hvorfor ikke tilføje spejle også? Skab et mere dynamisk udtryk ved at kombinere farver fra billeder og lys fra spejle. Det er både med til at bryde med den klassiske billedvæg, samt skabe mere lys og rum til din stue. Fordelen ved at vælge et rundt spejl til din billedvæg er, at de bløde former adskiller sig og skaber kontrast til de firkantede billeder, hvilket giver et unikt og personligt præg til dit hjem.

Spejl med ramme fra MENU

Tip! Hold dig til spejle med rammer for at bevare det kunstneriske udtryk på din billedvæg

Menu spejl

Dette forfriskende og simple spejl fra MENU kommer både i bronzeret eller poleret messing med lysreflekterende glas, som definerer rummet med sin sofistikerede runde form:

Spejl med strop fra Hay

Hay spejl

Du kan også gå efter et spejl med strop, som giver et cool tuch til din væg. Find det flotte spejl her.

Runde spejle fra AYTM

Er du mere til det klassiske og stilrene look, kan du skabe dynamik i stuen ved kombinere og gruppere flere spejle. Gå efter et simpelt og tidsløst udtryk ved at vælge spejle i samme design, men forskellige størrelser, for eksempel disse spejle fra AYTM, som kommer i 4 forskellige størrelser:

AYTM spejle

Blød hjemmet op med runde spejle

Hjemmet bliver hurtigt fyldt med skarpe kanter: firkantede borde, skabe, sofa, fjernsyn osv. Bryd de skarpe kanter og stramme linjer med runde spejle for at skabe et blødt og indbydende udtryk i hjemmet. Et spejl behøver ikke være simpelt og klassisk – leg med farver og facon for at tilføje et personligt og unikt finish til dit hjem.

Håndlavet spejl fra Reflections Copenhagen

Reflections Copenhagen spejl

Hvis du elsker unikt dansk design, er dette smukke håndlavede spejl designet af Julie Hugau og Andrea Larsson et must til dit hjem.

Se det smukke, håndlavede spejl fra Reflections Copenhagen

Raawii spejl

flot spejl

Dette flotte spejl med farvet ramme fra Raawii kan pifte et hvert hjem op og er nærmest et kunstværk i sig selv:

Se det flotte Raawii spejl her

Oval spejl fra Fritz Hansen

Fritz hansen spejl

Fritz Hansen er kendt for at lave nogle af verdens lækreste designvarer, og deres spejle er bestemt ingen undtagelse! Deres smukke ovale spejl i farven Ocean, giver et roligt men interessant udtryk til hjemmet:

Find det eksklusive spejl her.

Tilbage til blog