Spejle til badeværelset

Spejle til badeværelset

Du starter og slutter din dag af på badeværelset. Badeværelset er måske et af de rum i din bolig, som kan være svært at indrette og ofte får mindst opmærksomhed - Men sådan burde det ikke være! Vi bruger meget tid på badeværelset, derfor, er det afgørende, at det indrettes med fokus på velvære og funktionalitet. Vi guider dig til, hvordan du bedst indretter dit badeværelse med spejle.

spejl til badeværelset

Indret dit badeværelse med spejle

Når du skal indrette dit badeværelse, er det helt essentielt for rummet at indrette med et spejl. Både af praktiske årsager, men i høj grad også fordi, at spejle gør en kæmpe forskel for rumopfattelsen på dit badeværelse. Et spejl hjælper nemlig til at reflektere lys og skabe en dybde i rummet, så dit badeværelse kommer til at virke større.

Spejl med messingdetalje fra FRAMA

RM-1 Rectangular Mirror, er en udvidelse af FRAMAS lækre runde spejl. Det er simpelt, med klassisk og lækkert. Bagpladen er af olieret egetræ, og tilføjer en tidløs og naturlig detalje til spejlet.

Se det flotte RM-1 spejl fra Frama

Spejle til det lille badeværelse

FOTO: @ suzannascottphoto

Ønsker du at få dit lille badeværelse til at virke lysere og større? Så skal du indrette med spejle! Spejle gør en verden til forskel i indretningen af dit lille badeværelse. Spejle har nemlig den unikke evne, at de kan få selv det mindste rum til at syne større. Selvom det måske kan virke “for meget” at tilføje et større spejl til dit lille badeværelse, kan du roligt kaste dig ud i det, da det vil medvirke til, at dit rum bliver lysere og virker mere rummeligt.

Smukt spejl fra GUBI

F.A. 33 Mirror, var oprindeligt designet af den legendariske designer Gio Ponti i 1933. Med dens rene og let rundede form, giver spejlet et ikonisk, elegant og tidløs udtryk til hjemmet.

Find GUBI Polished Brass her

Få dit badeværelse til at virke større med spejle

Giv dit badeværelse et optisk boost med spejle. Spejle er lysreflekterende, hvilket betyder, at spejlets blanke flader opfanger og reflekterer lyset rundt i rummet og hjælper til at skabe mere rum og luft på badeværelset.

Har du ikke et vindue på badeværelset, så kan du nemt skabe illusionen af et vindue med et spejl. Både dagslys og kunstigt lys reflekteres i spejle og skaber dermed en ekstra dimension og lys. Et spejl kan derfor næsten gøre det ud for et vindue på dit badeværelse.

Angui spejl fra ATYM

Dette elegante ovale spejl med rørformet ramme fra ATYMs nye kollektion; Angui kommer i mange forskellige farver. Det smukke og klassiske spejl er en perfekt tilføjelse til det moderne hjem - og særligt, det moderne badeværelse.

Find AYTM ANGUI spejlet her.

Runde spejle til badeværelset

Runde spejle er populære og giver et dekorativt touch, også til dit badeværelse. Spejlets runde form giver en interessant kontrast til de mange firkantede elementer på badeværelset, særligt, hvis dit badeværelse er indrettet med firkantede fliser eller en firkantet håndvask.

Selvom runde spejle er smukke, er det måske ikke den mest praktiske spejl-form til dit badeværelse. Hvis I er en stor familie, med mange hoveder, som skal bruge spejlet samtidigt, kan det være en udfordring med et rundt spejl, da det som udgangspunkt har mindre spejl-plads end firkantede spejle. Har du dog allerede forelsket dig i ideen om et rundt spejl til dit badeværelse, kan du med fordel vælge et stort rundt spejl eller flere runde spejle for at udnytte spejl-pladsen bedst muligt.

Sofistikeret rundt Nimbus spejl

Dette forfriskende og simple Nimbus spejl fra MENU, kommer både i bronzeret eller poleret messing med lysreflekterende glas. Spejlet er perfekt til at definere dit badeværelse og få det til at syne større.

MENU NIMBUS MIRROR Ø60, BRONZED BRASS

Væg-til-væg spejl på badeværelset

Et stort væg-til-væg spejl er perfekt til badeværelset! Det er et praktisk spejl, som giver plads til, at flere hoveder kan spejle sig på en gang uden at skulle kæmpe om pladsen. Udover dette, er spejlet også velegnet til dit badeværelse, hvis du ønsker at tilføje et minimalistisk, men eksklusivt look.

Smukt og funktionelt spejl fra House Doctor

Det kan være svært at kombinere praktisk og pænt, men dette smukke CHIC spejl gør tricket i ethvert hjem! Spejlet er ideelt til entreen, soveværelset eller badeværelset. Den funktionelle lille hylde i bunden er perfekt til perfume, håndsæbe eller makeup, og kan holde op til 6 kg.

House Doctor spejl med hylde

Dekorative spejle til dit badeværelse

Spejle skal være funktionelle, særligt på badeværelset. Men det betyder ikke, at de ikke også må være smukke og dekorative. Gå efter spejle med flotte rammer, alternative former eller farver, for at tilføje personlighed og liv til dit badeværelse.

Smukt håndlavet spejl til dit badeværelse

Danske Reflections Copenhagen står bag dette smukke spejl, som er designet af Julie Hugau og Andrea Larsson. Spejlet er sammensat af farverne, Silver, Burgundy og Midnight. Dens runde form og elegante, men interessant udtryk kan pifte ethvert badeværelse op!

Små praktiske spejle, som pynter på badeværelset

Indret dit badeværelse med små fine spejle, som pynter ved håndvasken eller, som kan hænge ved badet. Et godt kosmetikspejl er et must på dit badeværelse! Kosmetikspejlet skaber den bedste ramme for, at du kan lægge den helt perfekte makeup både til hverdag og fest. Vi kender alle det klassiske kosmetikspejl i sølv på fod, men, hvorfor ikke opgradere dit badeværelse med en dekorativ nyfortolkning af det lille praktiske spejl. Gå efter et kosmetikspejl i smukt design for at tilføje en elegant lille finish til dit badeværelse.

Luksuriøst bordspejl

Pepe Mirror er et luksuriøst og lækkert bordspejl fra MENU. Spejlet er designet med fod af hvid marmor og spejlramme af messing. Dets klassiske og elegante design giver et stilfuldt touch til dit hjem.

Find bordspejlet i marmor fra Menu

Tilbage til blog