10 DESIGNER LAMPER TIL UNDER 1000KR

10 DESIGNER LAMPER TIL UNDER 1000KR

10 design lamper til under 1000,-

Vi mener, at smukt design og smukke lamper ikke behøver at koste en formue. Faktisk er der med denne liste med 10 stilfulde og moderne lamper fra topmærker som Flos og Foscarini, som vi har udvalgt til dig nedenfor, et bredt udvalg af lamper af høj kvalitet og med et fantastisk design, som alle koster under 1.000 kr.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe en drømmende belysning i ethvert rum i dit hjem med vores udvalg af designerlamper til under 1000 kr. Uanset om du er på udkig efter en elegant pendellampe over dit spisebord eller noget mere moderne, såsom en natbordslampe, har vi muligheder, der passer til enhver stil og ethvert budget. Perfekt til varme nætter og tidlige morgener.

Læs med nedenfor og find din favorit!

#1 Normann Copenhagen Amp Pendel Lille
Normann Copenhagen Amp Pendel Lille Røgfarvet/Messing
En smuk dekorativ lampe med et iøjnefaldende samspil mellem messing og glas. Den fås i 2 størrelser og 5 forskellige farver. Perfekt til badeværelset eller over spisebordet i et elegant og tidløst design. Se den her.

#2 MENU Carrie LED Bordlampe Mørkerød
MENU Carrie LED Bordlampe
Hvis du elsker tanken om hygge i hverdagen, er Carrie lampen fra Menu perfekt til dig. De fem forskellige varianter af denne moderne gulvlampe har et blødt, tidløst design. De er fremstillet af messing, rustfrit stål og lyst glas, og batteriet holder i 8 -10+ timer afhængigt af hvilken type lys der anvendes. Brug den på dit sengebord, på dit skrivebord eller som et alternativ til stearinlys på spisebordet.
Se den her.

#3 Foscarini Binic Bordlampe Hvid
Få den varme glød fra en ægte italiensk lampe ind i dit hjem med denne enkle bordlampe. Foscarini Tilt-bordlampen er inspireret af et fyrtårn og fås i seks smukke farver, der tilføjer både varme og charme til ethvert rum.
Se den her.

#4 Anglepoise 90 Mini Mini Bordlampe
Anglepoise 90 Mini Mini Bordlampe
Den moderne 90 Mini Mini Mini Lamp er en refleksion af fortiden og er et moderne twist på et klassisk Anglepoise-design. Med en fed og smuk silhuet kan den bruges som en accentlampe eller som en ambient belysning over dit spisebord eller arbejdsområde. Dens alsidighed gør den til et ideelt stykke til både stuer, soveværelser og kontorområder.
Se den her.

#5 FRAMA E27 Bordlampe Kobber
FRAMA E27 Bordlampe Kobber
E27 bordlampen fra Artemide er en multiæstetisk skabelse, der med sit enkle og ligefremme udtryk passer ind i ethvert hjem. Den er skabt med en industrielt inspireret æstetik, som også kan findes i mange af deres andre lamper. Hvad angår lyskilde, har denne lampe en klassisk halogenpære, hvor du har mulighed for at vælge mellem forskellige farver (gul/varm hvid)
Se den her.

#6 HAY Marselis Bordlampe Sort
HAY Marselis Bordlampe SortDesignduoen Kaschkasch har inspireret sig af gadelamper og vejskilte og har skabt denne lampeserie med både bord- og gulvlamper. Lyskilden har en cirkulær form, der kan vippes efter eget valg, mens den opale skærm foran skaber et indirekte diffust læselys. Foden er fremstillet af overlakeret farvet aluminium og stål, der sikrer holdbarhed, lang levetid og et generelt moderne look. Et smukt design, der er blevet godt modtaget rundt om i verden.
Se den her.

#7 MENU JWDA Beton Bordlampe Grå & Messing
MENU JWDA Beton Bordlampe Grå & Messing location
Inspireret af den traditionelle olielampe er JWDA-lamperne designet til at være romantiske og hyggelige. JWDA-bordlampen har en lysdæmper på selve lampehovedet og er perfekt til hjemmekontoret eller på dit senge- eller sofabord. Dens silhuet er inspireret af Gustavsbergs glaskollektioner, og dens stofledning giver den et strejf af tekstur, der tilføjer detaljer i hele rummet.
Se den her.

#8 Muuto Control Bordlampe Sort
Muuto Control Bordlampe Sort
Tilføj et moderne og minimalistisk touch til dit hjem med Control-bordlampen fra Muuto. Denne lampe er baseret på en populær pendel og er blevet redesignet med en funktionel drejeknap på foden til at styre lysintensiteten. Lampen fås i fire smukke farver: sort, grå, hvid og rød, og er en fantastisk moderne tilføjelse til ethvert rum.
Se den her.

#9 MENU Phare LED Bordlampe Sort
MENU Phare LED Bordlampe Sort
Menu Phare-lampen er en ægte minimalistisk designklassiker: den enkle form, de rene linjer og materialer af høj kvalitet skaber en lampe, der passer til ethvert interiør. Phare har to lamper i én - brug den ene lyskilde i begge retninger, eller kombiner dem for at skabe et blødt lys. Lampeskærmen er lavet af hvidt opalglas af høj kvalitet og hviler på en solid metalstruktur med afrundede hjørner i rent rustfrit stål. Vælg mellem tre farvemuligheder: sort, mørkerød eller lysegrå.
Se den her.

#10 Muuto E27 Pendel
Muuto E27 Pendel Mørkegrå
E27-pendlen er en designklassiker og bruges ofte af de mest indflydelsesrige designere i hele verden. Dens enkelhed gør den svær at konkurrere med. Den er romantisk, men samtidig moderne. Den skiller sig ud fra alle andre lampedesigns, da det er foden, der skaber lampen. Den kan findes i sort, mørkegrå, lysegrøn, lysegrå, lysegrå, nude, sennepsgul og hvid.
Se den her.
Tilbage til blog