10 GAVEIDEER TIL HAM INDENFOR DESIGNBELYSNING

10 GAVEIDEER TIL HAM INDENFOR DESIGNBELYSNING

GAVEIDÉER TIL HAM

Der er altid et perfekt tidspunkt at købe en gave til din kæreste. Vi har udvalgt nogle af vores mest foretrukne ting, som du kan give til manden i dit liv.

Vi har samlet nogle bud i forskellige prisklasser til disse. Men husk nu, det er blot til inspiration, for alle lamper er til alle - uanset hvem du er. Se og læs med nedenfor!

10 Gaver til ham
 

LÆS OM LAMPERNE

1. Fritz Hansen, Kaiser Idell 6631:  Den populære skrivebordslampe fra Fritz Hansen, som med sit mørke look giver et maskulint udtryk og fungerer som den perfekte gave. I denne specielle version får du den matte sorte farve i kombination med messing. Lampen er velegnet til hjemmekontoret, læsehjørnet eller som et separat kunstværk til dit hjem.

2. Foscarini, Spokes pendel: Spokes pendel lamppen er en kvalitetsprodukt og har et flot design. Spokes lampen har fået inspiration fra cykel gearn, hvilket gør det til en meget elegant lampe.

3. TATO, Luna Horisontal Gulvlampe: Oplys din trappe eller gang med dette unikke design. Den smukke og meget unikke lampe fra TATO vil bringe et dejligt lys til væggene i dit hjem. Den smarte og utroligt unikke stil vil helt sikkert få hovederne til at vende, når gæsterne kommer forbi, hvilket gør den til det ultimative blikfang i midten.

4. Parachilna, Bai Ba Ba væglampe: Bai væglampe er designet til at passe ind i et hvert hjem. Den har et elegant og råt udtryk, samtidigt med at den er enkel at montere, så den passer der de fleste hjemmekammeratssager.. 

5. Normann Copenhagen, Amp Pendel: Amp Pendel er en smuk, men diskret belysning fra Normann Copenhagen. Lampen har et samspil af marmor og glas, hvilket skaber en unik effekt, som du helt sikkert vil bemærke ved første øjekast.

6. Flos, IC Lights T1 Lav Bordlampe: En fantastisk lampe. Den runde skærm i opalglas giver et blødt lys, mens den polerede metalfod er definitionen på minimalistisk chic. En perfekt gave til den mand, der sætter pris på fint design og ønsker at vende hovederne med sin udsøgte smag.

7. Flos, Snoopy bordlampe: Flos Snoopy pendellampen er en unik, charmerende og smuk lampe. Denne skønne lampe giver et hyggeligt og varmt lys.

8. Foscarini, Solar gulvlampe: Solar er en fuldt funktionel gulvlampe, der også kan bruges som bordlampe. Dette Foscarini-belysningsdesign er perfekt til hyggelige eftermiddage på terrassen, i haven eller på balkonen. Solar-lyset giver en hyggelig atmosfære, mens det også fungerer som gulvlampe.

9. GUBI, Multi-Lite pendel: GUBI Multi-Lite pendel er kompakt og nem at samle og er det perfekte valg, hvis du vil købe en gave til manden i huset. Et elegant stykke, der nemt passer ind i enhver boligindretning og kan bruges i køkkener eller spisestuer.

10. Biny fra DCW Editions, Biny 231 bordlampe: En ægte klassiker. Det unikke lys Biny er designet ud fra 50'ernes designfilosofi. En elegant bordlampe, der passer ind i ethvert interiør
Tilbage til blog