3 TIPS TIL AT INDRETTE DIT HJEM MED MENU JWDA BORDLAMPEN

3 TIPS TIL AT INDRETTE DIT HJEM MED MENU JWDA BORDLAMPEN

Der er ingen tvivl om, at JWDA bordlampe fra MENU er et fantastisk middel til at skabe dybde og oplevelse. Vi har samlet de 3 bedste tips til hvordan du kan bruge bordlampen i dit hjem

JWDA bordlampen fra MENU er perfekt til at sætte et skandinavisk, nordisk præg på dit hjem. Lampen er med sit enkle design og rå look ideel til et hjem, hvor du har valgt at indrette med organiske farver. Vi fortsætter med at give dig 3 tips til, hvordan du bedst kan sætte lampen op med lampen i dit hjem.

Brug den som et stykke kunst i stuen
JWDA lampen fra MENU er et smukt dekorativt kunstværk, som nemt kan placeres i det mørkeste hjørne af dit hjem. Vi anbefaler, at du kombinerer lampen med nogle af de mørke hjørner i dit hjem og bruger den til at skinne ind i hjørnerne, så det virker større, end det egentlig er. Eller du kan blot placere den midt i din stue som vist nedenfor - uanset hvad, er denne lampe perfekt!

Den perfekte bordlampe til hjemmet
JWDA lampen er designet af MENU og er den perfekte tilføjelse til din stue. Mange vælger at dekorere deres skrivebord med JWDA lampen, eller bruge den som sengelampe i soveværelset. For mange er det en lettelse, at de nemt kan flytte rundt på lampen, hvis de ønsker at bruge den et andet sted i hjemmet.


Dekorativt lys til hjemmet
Dine gæster vil blive imponered over din stil og ophøjede stemning, når de ankommer til dit hjem. Dette lampeskærme er en fremragende hovedlampelampe, der matcher ethvert interiør. Med et svagt indirekte lys er denne lampen perfekt til sene aftener, tidlige morgener eller hyggelige vinteraftener med noget lys på. Lampeskærmen har et klassisk design i kraftig rustfrit stål og sort glas.

Tilbage til blog