3 TIPS TIL STYLING AF GUBI GRÄSHOPPA GULVLAMPE

3 TIPS TIL STYLING AF GUBI GRÄSHOPPA GULVLAMPE

Bliv inspireret af disse 3 måder du kan style GUBI Gräshoppa gulvlampen
Den nye farve Oliven Brun er en elegant tilføjelse til GUBI Gräshoppas moderne farvepalet, som nu omfatter 10 farver. Paletten omfatter de klassiske Sort og Hvid samt en samling af moderne farver som RødAntracit Grå Gul Blå Oyster Hvid Grå Vintage Rød og den nyeste farve Oliven Brun. Farverne passer godt til moderne indretning, og de mange muligheder gør det nemt at kombinere GUBI Gräshoppa gulvlampe med personlig indretning. I forbindelse med lanceringen af den nye Oliven Brun i GUBI Gräshoppa-serien har vi samlet 3 stylingtips til at indrette med den ikoniske gulvlampe.

Shop GUBI Gräshoppa Gulvlampe Oliven Brun her →

Rustik styling
GUBI Gräshoppa i Oliven Brun er en stilfuld tilføjelse til den vintageinspirerede, rustikke stil. Hvis dit hjem afspejler en rustik indretning, er andre varme, naturlige nuancer fra Gräshoppa-kollektionen såsom Rød og Antracitgrå også et godt supplement til den hyggelige atmosfære i en rustik indretning.
Shop GUBI Gräshoppa Gulvlampe Rød her →
Shop GUBI Gräshoppa Gulvlampe Antracit Grå her →

Nordisk styling
Luksuriøst design møder god gammeldags komfort med GUBI Gräshoppa. Serien består af nuancerne Sort, Hvid, Oyster Hvid og Grå. Disse klassiske farver er perfekte til den nordiske stil. Hvis dit hjem er indrettet med minimalistiske linjer og blide toner, så vil disse farver være perfekte til dit hjem.

Shop GUBI Gräshoppa Gulvlampe Sort her →
Shop GUBI Gräshoppa Gulvlampe Hvid her →Shop GUBI Gräshoppa Gulvlampe Grå her →
Shop GUBI Gräshoppa Gulvlampe Oyster Hvid her →

Art Deco styling
For dem, der ønsker at tilføje et stænk af farve til deres hjem, er GUBI Gräshoppa-serien det perfekte valg. Denne serie har farver, der virkelig springer ud, med Vintage Rød, Gul og Blå, der skiller sig ud blandt de traditionelle farver sølv og guld. Fra klar hvid til dyb marineblå er der en farve, der passer til ethvert humør og enhver lejlighed.

Shop GUBI Gräshoppa Gulvlampe Gul her →
Shop GUBI Gräshoppa Gulvlampe Vintage Rød her →
Shop GUBI Gräshoppa Gulvlampe Blå her →
Tilbage til blog