3 TIPS TIL STYLINGEN AF DIN SNOOPY LAMPE

3 TIPS TIL STYLINGEN AF DIN SNOOPY LAMPE

Sådan får du mest ud af din Snoopy lampes
3 særlige detaljer

Luksus møder spil i dette ikoniske Flos-design. Den smukke lampes marmorfod, karakteristiske silhuet og retro-inspirerede orange lysdioder minder os om en tid, hvor dansk design var dristigere, lysere og mere vovet end nogensinde før.

Kom tæt på lampen her, når vi viser, hvordan Snoopys detaljer bedst kommer til udtryk, når du styler lampen i dit eget hjem.

Skærmen som blikfang
Den skulpturelle skærm i Flos' Snoopy-lampe er en vigtig del af dens identitet. Det er vigtigt, at lampen placeres i et rum med god plads, så dens fulde form kan komme til sin ret.

Giv dit hjem et stænk af farve med Flos' Snoopy-bordlampe. Dens orange skærm og strømlinede design vil helt sikkert skabe et statement i ethvert rum.

Tung marmor
Denne Snoopy-lampe er lettere end luft og er inspireret af den italienske marmor fra Firenze. Dens hoved og ører lyser blødt med en varm tone, der supplerer den sorte marmorering af håndskåret sten. Giver en ny nordisk accent til dit sidebord eller skrivebord og er den perfekte partner til vores udvalg af Snoopy-statuer.

Dekorative lyskilder
Vi er begejstrede for hele designet af denne lampe, hvor lyset kan bevæge sig ud fra toppen og bunden af skærmen. Især den øverste del af skærmen er dekorativ med sine tre runde udskæringer i skærmen, der giver lys på loftet. Giv lampen en vægplads, så den om natten kan spille mod væggen, så rummet bliver mere levende. Hvis du foretrækker hyggelig belysning, kan vi anbefale at placere Snoopy lampen på en hylde i en rigelig reol, så spredende lys dæmpes ned og giver lokal belysning på placeret sted

Snoopy lampen fra Flos i orange er en limited edition og fås kun hos udvalgte forhandlere.
Tilbage til blog