ARTEMIDE TOLOMEO - DEN PERFEKTE DESIGNERLAMPE TIL DIT HJEMMEKONTOR

ARTEMIDE TOLOMEO - DEN PERFEKTE DESIGNERLAMPE TIL DIT HJEMMEKONTOR

Indret dit hjem med Artemide Tolomeo - drømmelampen til ethvert hjemmekontor

Tolomeo bordlampen er den ikoniske lampe fra Artemide. Dette armatur er designet af arkitekten Achille Castiglioni med henblik på at skabe en minimalistisk og funktionel lampe, som giver mulighed for at skabe en atmosfære med selve lyset. Det var i 1986, og siden da er den blevet lavet i forskellige iterationer og materialer.

Tolomeo-lampen er designet til ethvert skrivebord, der har brug for lys, men som ikke ønsker at skabe et stærkt visuelt indtryk. Det neutrale design passer til næsten enhver indretning, fra et minimalistisk kontor til et klassisk hjemmekontor. Aluminiummaterialet gør også lampen ret fleksibel med hensyn til, hvor du kan placere den - på dit skrivebord, på gulvet eller endda oven på et andet møbel.

Tolomeo lampen er fremstillet af aluminium. Materialet i sig selv gør den både smuk og fleksibel, da du kan placere lampen hvor som helst du ønsker at skabe den rette stemning. Tolomeo lampen findes også i en større model. Den specifikke lampe anvendt i indretningen her er micro modellen, der til mange skriveborde passer bedre i størrelsen.

Tilbage til blog