BELYSNINGSGUIDE: BADEVÆRELSESLAMPER

BELYSNINGSGUIDE: BADEVÆRELSESLAMPER

NY LAMPE TIL BADEVÆRELSET?

Ikke alle lamper er egnede til badeværelset. Først og fremmest skal de kunne tåle høj luftfugtighed, som er et kendetegn for dette rum. Derfor er det vigtigt at finde en lampe, der er designet specielt til badeværelser og ikke vil blive beskadiget af fugt.

Vi forstår, at det kan være lidt af en jungle, at finde frem til den rette badeværelseslampe. I denne kategori har vi samlet de lamper du finder i denne kategori, som alle er certificeret til at kunne bruges på badeværelset. Dog skal du være opmærksom på at der er forskel på, hvor i badeværelset lampen må sættes op.

Du kan også læse videre for at lade dig inspirere.

BADEVÆRELSESBELYSNING

Vi oplever tit, at folk søger mange forskellige former for lamper til badeværelset, men de hyppigste er loftlamper, væglamper og spot lamper til badeværelset.

Forneden har vi samlet en variation af de mest populære lamper til badeværelset.

Badeværelseslamper
Badeværelseslamper 


De badeværelseslamper som ses på billedet: 

1/ Lampe Gras, N304. Badeværelseslampen fra Lampe Gras N304, lampen fra Lampe Gras, er en sikker designklassiker, som er sikret med IP65, hvilket viser, at den kan bruges på badeværelset.

2/ Estiluz, Smile. Den stilfulde og funktionelle badeværelseslampe. Smile er designet til badeværelset, så den kan tåle høj fugtighed og har et smart design, så du kan montere den enten på siden af spejlet eller over det. Den fås i tre størrelser, samt tre farver.

3/ Astro, Kos Square Spot. De enkle spots Astro har formået at designe en lampe, der giver mulighed for at skabe et ægte luksuriøst og stilfuldt interiør. De firkantede spots findes i forskellige farver og former, de er også perfekte i kombination med hinanden.

4/ In the Tube, 350. En meget funktionel lampe i sig selv, da den kan bruges på flere måder, nemlig som væg- eller loftslampe, pendul, badeværelseslampe og udendørs lampe.

5/Astro, Dakota 180 Loftlampe.Loft- og væglamperne fra Astro har et stilrent design og giver et flot lys fra sig.

6/ Tom Dixon, Jack Jack er minimalistisk og moderne og er en slående tilføjelse til ethvert rum. Denne pendellampe er fremstillet af massivt aluminium og er lige så holdbar som den er stilfuld.

7/ Astro, Padova. Den lille lampe er en perfekt tilføjelse til dit hjem og giver et varmt og ambient lys, der forbedrer atmosfæren i dit rum.

8/ Tom Dixon, Spot Round Pendel. Spot pendlen giver et fantastisk lys og er usædvanlig dekorativ.  Vær dog opmærksom på, at denne lampe har IP21 certificering. Den er derfor ikke egnet til at være tæt på brusekabinen, men kan modstå fugt på badeværelset.

9/Tom Dixon, Melt Surface. Dette er en smuk designet væglampe / pendel lampe. Når den er tændt, vil du se et interessant farvespil. Et organisk og naturligt look, inspireret af smeltet glas og smeltede gletsjere. Vær dog opmærksom på, at denne lampe har IP21 certificering. Den er derfor ikke egnet til at være tæt på brusekabinen, men kan modstå fugt på badeværelset.

Tilbage til blog