BELYSNINGSGUIDE: BØRNEVÆRELSET

BELYSNINGSGUIDE: BØRNEVÆRELSET

LAMPER TIL BØRNEVÆRELSET

Udvalget af lamper til børneværelset er stort, vi har derfor  samlet nogle af vores favorit børnelamper.

Lamper til børn er meget anderledes end andre lamper. De skal være sjove og samtidigt være funktionelle. Børnelamper kan vække fantasien og give god belysning til godnat læsning. Ud fra formålet kan man finde børnelamper med forskellige lysstyrker og temperaturer. Hvis dit barn kan lide, at falde i søvn eller sove med lyset tændt, så er det en god idé at finde en pære med en lavere kelvin som fx 2200K eller en lampe der spreder lyset diffust

Det er også klogt at finde en god natlampe til børneværelset. En natlampe er funktionel og hyggelig, men ikke for lysstærk og derfor perfekt til børn, der har brug for ekstra tryghed om natten.

INSPIRATION TIL BØRNEVÆRELSET

Vi har samlet 9 lamper til børneværelset. Disse lamper afgiver et behageligt lyst i rummet og byder op til leg, (motorisk) læring og fantasi. Lamperne er designet med en klassisk stil og tilbyder smukke detaljer, som gør dem velegnet til et børneværelse.Lampet til børneværelset
Lamper til Børneværelset 

 

Børnelamperne på billedet:


1/Roommate, Leaf væglampe: Skab en jungle-oase i dit barns soveværelse med Leaf-lampen. Denne unikke og moderne børnelampe lover en magisk atmosfære og indeholder en lysdæmper til at justere lysstyrken.

2/ Estiluz, Balloon væglampe: Ballonlyset er en enkel og stilfuld børnelampe. På trods af sit sofistikerede design har lampen et kreativt og humoristisk udtryk. Ballonlampen afgiver et diffust og derfor behageligt lys..

3/ Roomate, Stjerne væglampe: Roomate Stjerne væglampe er en dansk design-væglampe, der med sin eksklusive stil og kvalitet er skabt til at skabe et luksuriøst, komfortabelt og hyggeligt rum.

4/ Zoolight, Elefant væglampe: Oplys børneværelset med denne søde elefantlampe. Den vil holde dig med selskab, når babyen sover, og give et charmerende lys til natlige fodringer.

5/ Roomate, Drage Loftlampe: Roommate drage loftlampen forvandler dit barns værelse til en magisk stjernehimmel. Dragelampen er et magisk sted for et barn; et rum, hvor fantasien og drømmene tager flugten. Et ægte eventyr! Fås i forskellige farver

6/ Roomate, Sky væglampe: Denne lampe er så smuk og magisk, at man får lyst til at flyve. Roomate Sky Lamp lavet af metaltråd og akryl giver smuk belysning og forvandler legebordet til en flyvende himmel. Lampen fås i flere farver..

7/ Zoolight, Elefant bordlampe: Bring naturen ind på børneværelset med denne søde og legesyge skrivebordslampe fra Zoolight. Når du trykker på dyrene med dine hænder, skifter den farve. De elskelige små væsner kan skifte farve mellem 7 forskellige farver..

8/ Zoolight, Mini Pingo børne bordlampe: Zoolight er en sand fornøjelse for de små. En nuttet og sjov natlampe, til at have stående i deres soveværelse. Alle de søde Zoolight-dyr kan skifte farve, når du klapper i hænderne. Lampen kan skifte mellem 7 forskellige farver.

9/ MENU, Carrie LED bordlampe: Inspireret af den varme atmosfære, der skabes gennem hyggelig belysning, især i vintermånederne. En perfekt lampe, der nemt kan flyttes rundt i dit hjem. Perfekt også som børnelampe og især til større børn.
Tilbage til blog