BELYSNINGSGUIDE: LAMPER TIL BADEVÆRELSET

BELYSNINGSGUIDE: LAMPER TIL BADEVÆRELSET

LYS TIL BADEVÆRELSET
Skab et afslappende, smukt og indbydende badeværelse med vores badelamper. De er specielt designet til brug i badeværelser og giver et varmt lys og er certificeret til brug i områder med fugt.

Det er vigtigt, at du kontrollerer IP-nummeret på dine badeværelseslamper, inden du køber dem. Lamperne skal have IP44 eller derover for at være sikre til langtidsbrug på badeværelset. Det skyldes, at de udsættes for høj luftfugtighed.

SPOTLYS
Spots er perfekte, hvis du ønsker et direkte og hvidt lys. Hvis du har et lille rum eller har brug for et lys, er spots en nem måde at opnå dette på. Astro har flere smukke spots, der kan bruges side om side på væggen ved siden af dit spejl eller ovenover for at fremhæve dit ansigt, når du laver makeup. Vi anbefaler Astro Dakota 180 Loftlampe og Astro Kos Square Spot, begge IP44-lamper.

Astro Dakota 180 Loftlampe Krom
Astro Dakota 180 Loftlampe


Astro Kos Square Spot Krom
Astro Kos Square Spot

LYS OVER SPEJLET

Padova Round er en todelt lampe, der vil se godt ud på dit toiletbord, og den kaster et varmt hvidt lys, som ikke er skarpt eller hårdt. I denne kategori kan du også se de populære In The Tube lamper i forskellige farver og designs.

In TheTube lampen er utrolig holdbar og meget autentisk, hvilket gør den til et attraktivt valg til badeværelser, som nogle gange kan være fulde af kedelige steder.

Estiluz Smile er også en raffineret lampe med et diskret og stilfuldt design. Den er perfekt, hvis du ønsker et rent, klart lys over hovedet.

Astro Padova Round Væglampe Mat Nikkel
Astro Padova Round Væglampe


In The Tube 500 Væglampe Guld
In The Tube 500 Væglampe

VÆGLAMPER

Uanset hvilken stil du har, er Tom Dixon Melt Væglamper et kunstværk i sig selv. Hver lampe fås i fire forskellige farver og udsender et forskelligt lysniveau ved forskellige temperaturer, så du kan vælge den præcise stemning til dit badeværelse. Desuden vil du elske dens reflekterende finish, når den er slukket. Når den er tændt, er der et fascinerende lysspil i glasset, og det ser næsten ud, som om lampen svæver i luften - en perfekt tilføjelse til dit bad eller puderum. Bemærk, at kun bakelitversioner har en IP44-certificering.

Tom Dixon Spot Obround Væglampe Kobber
Tom Dixon Spot Obround Væglampe

Tom Dixon Melt Surface Bord/Væglampe Guld
Tom Dixon Melt Surface Bord/Væglampe

Lampe Gras er designet til at give en klassisk, justerbar væglampe til badeværelset. N304 er holdt i et enkelt design og er ideel til dem, der tilbringer lange perioder foran spejlet eller ønsker at kunne justere lyset på badeværelset.

Lampe Gras N304 Væglampe Badeværelse Mat Sort
Lampe Gras N304 Væglampe Badeværelse

Lampe Gras N304 Væglampe Badeværelse Mat Sort
Lampe Gras N304 Væglampe Badeværelse

Tilbage til blog