BELYSNINGSGUIDE: LAMPER TIL KONTORET

BELYSNINGSGUIDE: LAMPER TIL KONTORET

LAMPER TIL KONTORET
Hvis du mangler idéer og inspiration, når du skal vælge kontorlamper, kan du tage et kig på vores samling af stilfulde skrivebordslamper. De vil sikre, at du ser smart og professionel ud, mens du arbejder ved din bærbare computer, hvilket gør selv de mest kedelige opgaver mindre smertefulde. Uanset om du har en ergonomisk skrivebordslampe, der hjælper dig med at bevare din kropsholdning, eller en justerbar læselampe, er der noget her, der passer til alle behov.

BORDLAMPER - RETNINGSBESTEMT LYS
Hvis du leder efter en skrivebordslampe, der er perfekt til at tegne, skrive eller læse, er vores udvalg af arkitektlamper lige det, du har brug for. Vores udvalg omfatter den klassiske Anglepoise-bordlampe og den mere moderne Fritz Hansen Monse-bordlampe. Begge mærker har en robust, justerbar og pålidelig løsning til at oplyse dit skrivebord.

Leder du efter noget lidt mere unikt og udfordrende? Besøg Astep’s produktside, hvor du kan finde nogle smukke og innovative skrivebordslamper. Astep Model 548 Bordlamper er nemlig en tidløs og utrolig elegant lampe i italiensk design. Også Normann Copenhagen har flere bordlamper i smukke materialer, der i høj grad adskiller sig fra det gængse kontorlook.

Normann Copenhagen Eddy Bordlampe Grå
Normann Copenhagen Eddy
Bordlampe Grå


Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Mat Grå 2020
Fritz Hansen 
Kaiser Idell 6631


PENDLER - OVENLYS

Hvis du har brug for at sprede lyset over hele dit arbejdsområde, kan du vælge en eller to hængelamper, som giver dig et behageligt overheadlys, når du arbejder. Danske mærker som Lightyears og GUBI tilbyder mange nuancer, der passer godt ind i et hjemmekontor og kan give både et designmæssigt udtryk og behageligt lys til mange timers arbejde.

NEMO's stilfulde og enkle pendler er fremstillet i Italien og giver kontoret et strejf af stille luksus. Med elegante detaljer i poleret messing tilføjer disse vægure et moderne twist til dit rum. Alsidige nok til at blive monteret individuelt eller parret sammen, vil disse tidløse tilbehør fungere godt med de fleste interiører.


Lightyears Orient P2 Pendel Kobber
GULVLAMPER - STEMNINGSLYS
Gulvlamper er perfekt til at skabe stemningsbelysning, som giver et interessant lysindfald i rummet. Gulvlamper kan placeres mange forskellige steder i hjemmet, fx ved et mødebord eller i et læsehjørne. På den måde kan gulvlampen give rummet en interessant detalje og skabe stemning.

Lampe er en af de ting, der har stor betydning for indretningen af ethvert hjem, og de fleste af os vil være faste stamkunder i et hvilket som helst lyssalon. Hvis du vil have spændende og varm belysning til dit hjem bør du se på Tom Rossau eller Dreizehngrad, som arbejder meget med lamper i forskellige træsorter. Modellerne Tom Rossau TR10 Natural og Dreizehngrad Swing Gulvlampe er gode bud på en træfarvet lampe til hjørnet.

For varm belysning og spændende udformning kan du se på Tom Rossau eller Dreizehngrad, som arbejder meget med lamper i forskellige træsorter. Modellerne Tom Rossau TR10 Natural og Dreizehngrad Swing Gulvlampe er gode bud på en træfarvet lampe til hjørnet.
For mere klassisk og direkte lys kan du tage et kig på udvalget af italiensk Luceplan, dansk GUBI eller klassisk Bestlite.

Tom Rossau TR10 Natural Lille Gulvlampe
Tom Rossau TR10 Natural

Bestlite BL3M Gulvlampe Mat Hvid & Messing
Bestlite BL3M Gulvlampe Mat Hvid & Messing

LOFTLAMPER - RUMBELYSNING

Vil du gerne have lidt ekstra lys i dit værelse? Der er flere nye og innovative måder at gøre det på. Franske Serge Mouille har lamper med mange arme, der kan skabe både diffus belysning og fokuserede lyspunkter i rummet. Deres design er også meget pænt og enkelt, så de passer godt ind i et minimalistisk kontor. Et mere farverigt og spændende valg er Ballroom Molecule fra Design by Us, som har et underholdende design med skærme i mange forskellige farver. Sidst men ikke mindst; du bør tjekke AstepVV Cinquanta Suspension ud, som er klassisk italiensk design i både neutrale og vilde farver. Denne lampe hænger ubesværet i luften med både en bred og smal skærm, der kan rettes hvorhen du vil på dit skrivebord eller midt i rummet.

Astep VV Cinquanta Loftlampe Suspension Sort/Rød
Astep
VV Cinquanta Loftlampe SuspensionDesign by Us Ballroom Molecule Loftlampe Røgfarvet/Guld
Design by Us Ballroom Molecule
Tilbage til blog