EN SENIORSTOL MED SÆDELØFT GIVER OPTIMAL KOMFORT

EN SENIORSTOL MED SÆDELØFT GIVER OPTIMAL KOMFORT

En seniorstol giver dig et hyggeligt sæde og tilføjer komfort til omgivelserne. Uanset om det er i dit soveværelse eller stue, fremhæver seniorstolen skønheden i dit hjem. En seniorstol med sædeløft kan give dig den ultimative komfort. Nedenfor kan du læse om de forskellige typer, der er tilgængelige.
 
Lænestol med høj ryg  
En lænestol med et højt rygdesign betyder, at ryglænet er lidt højere. Når du sidder, kan ryglænet være i din hovedhøjde eller højere. 
 
Lænestol med lav ryg  
Hvis du ønsker den enkleste lænestol til den mest overkommelige pris, kan du investere i lænestole med lav ryg. På grund af ikke-mekanisme og mindre størrelse er denne lænestol det bedste valg til et lille hjemmekontor og soveværelse. 
 
Bevinget lænestol
Denne lænestol er beregnet til at beskytte dig mod træk. Med integrerede vinger i ryglænet fanger lænestolen varme. I nogle tilfælde strækker vingerne sig ned til stolens arme. Den bevingede lænestol er en klassisk stol, og den blev introduceret for første gang i England i det 17. århundrede. Nogle high-end boliger og hoteller i verdensklasse har denne luksuriøse stol. 
 
Drejelig lænestol
Designet som en stor enkeltsiddende sofa, er drejelig lænestol fuldt drejelig. Du kan dog finde andre sorter af drejestol, der ser perfekt ud på kontor og stue. 
 
Liggende lænestol
En hvilestol giver dig mulighed for at løfte benstøtten og vippe ryglænet bagud. Du kan læne ryglænet tilbage og bruge stolen til at sove i. 
 
Lænestol seng
Det giver dig nok sove- og opholdsrum. En lænestol seng er ret stor, da den indeholder en sengeramme. 
 
Faktorer at overveje, når du køber en lænestol:
1. Komfort: Det er den største faktor for lænestolskøbere. Hvis lænestolen ikke er behagelig, vil det ikke være til nogen nytte. Stolens form samt sædepolstringen og dens tæthed kan gøre en forskel i din komfort.  

2. Armlæn: Armlænet på begge sider af stolen giver dig mulighed for at placere dine hænder. 

3. Materialer: Lænestolene af plast og træ er traditionelle modeller. Du kan dog gå efter jernlænestole med et robust design. Du bør også kontrollere de materialer, der bruges til puden. Desuden er stole dækket med kunstlæder overkommelige muligheder. De bedste lænestolsmaterialer er modstandsdygtige over for slid. 
 
Du kan nu begynde at søge efter otiumstole, der er integreret med moderne funktioner.

Tilbage til blog