MOODINGS GUIDE: TOP 3 PENDLER TIL SPISEBORDET I 2022

MOODINGS GUIDE: TOP 3 PENDLER TIL SPISEBORDET I 2022

3 populære pendler du skal hænge over dit spisebord i 2022
Leder du efter en ny pendel til spisebordet? Med et nyt og unikt design? Følg vores guide og find de største trends til spisestuen her.

En pendel er med til at skabe den helt rigtige atmosfære omkring spisebordet.

Pendler
kan både fungere som dekorative elementer i rummet, når de er slukkede og tilføje lys, der er med til at give den ønskede stemning, når de er tændt. Vi har udvalgt vores favorit

spisebordslamper 
som vi drømmer om at have hængende over spisebordet i 2022.


I dette indlæg finder du 3 luksuriøse og helt nye hængelamper. En er et elegant nyt design fra Nuura, en er en opdateret klassiker fra Foscarini og en anden er et nostalgisk design fra MENU.


Nuura Rizzatto 32 Pendel
Nuura Rizzatto 32 Pendel er en moderne loftslampe designet af den verdenskendte lysdesigner Paolo Rizzatto. Du har måske allerede hørt om ham for hans verdensberømte designs, Model 265 , Hope og Constanza .

De smukke nye hængelamper er kendetegnet ved de organiske former, der er skabt af det ufærdige mundblæste glas. Lamperne er inspireret af formen på traditionelle italienske glasvaser. Det cremehvide opalglas skaber et diffust og blødt lys, der spreder sig smukt i rummet. Kollektionen består af to forskellige pendler og en loftslampe. Pendlerne kan justeres i højden, hvilket giver gode muligheder for at bruge pendlerne overalt i dit hjem.
Nuura Rizzatto Pendel 32 Opalglas Messing
Shop Nuura Rizzatto 32 her →

Foscarini Caboche Plus Pendel Grande

Det ikoniske Caboche -design fra Foscarini fås nu i en ny forbedret udgave: Caboche Plus. Den nye model har et mere markant udseende med sin ekstra brede skærm og introducerer en smuk, røgfarve til kollektionen. Caboche Plus pendellamper tilføjer et stærkt visuelt indtryk til dit hjem, som er både dekorativt og funktionelt. Med Caboche Plus pendler får du en unik lampe, der forvandler lyset til funklende glitter og skaber en ekstraordinær atmosfære.
 
Foscarini Caboche Plus Pendel Grå
Shop Foscarini Caboche Plus Pendel Grande her →

MENU Levitate 28 Pendel
Levitate pendlen fra MENU er en elegant belysningsløsning med et udseende af at svæve i luften. Denne pendellampe har en enkel æstetik, der fokuserer på smukke detaljer. Messingdetaljerne understreger pendlens klassiske karakter og bringer tankerne tilbage til 70'ernes varme og farverige indretning.

MENU Levitate fås i to størrelser, med en diameter på 28 cm eller 40 cm. Du kan finde den store model Levitate 40 her.
MENU Levitate 28 Grøn og Messing
Shop MENU Levitate 28 Pendel her →
Tilbage til blog