SHOPPING GUIDE - DET DU SKAL HUSKE FØR DU KØBER ET SOFABORD

SHOPPING GUIDE - DET DU SKAL HUSKE FØR DU KØBER ET SOFABORD

Et sofabord er et vigtigt møbel i dit hjem. Det rigtige møbel, som et sofabord i midten af din stue, kan maksimere din nydelse og komfort og forbedre hele stemningen. 

Klarer forskellige praktiske formål  
Et sofabord i din stue tjener flere formål, fra opbevaring til fremvisning af særligt udvalgte genstande. Sofaborde med enkelt opbevaringsplads og klassiske designs kan supplere din husindretning. Når sofabordet placeres ved siden af sofaen eller ved siden af lænestolen, giver sofabordet ekstra plads til fremvisning af dit hjems særlige genstande. 
 
Udtryk din personlige æstetik  
Dit sofabord udtrykker din stil og dit valg. Hvis du prioriterer æstetik, kan vores udvalg af sofaborde i forskellige designs og stilarter passe til dine behov. Sofaborde i forskellige størrelser lige fra runde, kantede eller asymmetriske former passer til forskellige stuerum. Glas sofaborde får ethvert rum til at virke stort og letter dekorationer. Se eksempelvis dette populære sofabord.
 
Passer til dine husholdningsbehov  
Hvert hjem har forskellige behov. Uanset om det er afrundede eller firkantede sofaborde, giver de mere overfladeareal til placering af lige netop de genstande, som du ønsker at fremhæve I dit hjem. 
 
Sådan kan du style dit sofabord 
Bevar balancen. Giv dit sofabord et afbalanceret look ved at variere omfanget af udstillingsgenstande og gruppere objekter sammen. 
 
1. Gør det personligt. Med et sofabord har du muligheden for at bruge noget af pladsen til at gøre det mere personligt. Her kan du overveje at fremhæve nogle pæne bøger, vaser, skåle eller meget andet. 
 
2. Opret en sæsonbestemt præsentation. Som et iøjefaldende punkt i stuen kan du gøre dit sofabord til et godt sted, hvor du kan rotere sæsonbestemte dekorative elementer. Dette kunne eksempelvis være, at sætte friske tulipaner eller en havkonkylie på en bunke bøger. For at skabe et mere iøjnefaldende finish kan du variere højden samt skalaen på dit sofabords dekorative genstande i kontrastfarver. 

3. Inkluder planter. Sofaborde er det ideelle sted for en eller to små planter at gro. Bring liv til dit rum ved at placere det på sofabordet. 

4. Brug en bakke. En bakke på dit sofabord tjener både et praktisk og stilfuldt formål ved at fremvise små fund. Det er også let aftageligt til underholdende formål. En bakke kan give struktur og symmetri til et sofabord. 
 
5. Vær underholdende. Du kan give dine sofaborde et underholdende look for at gøre dine gæster mere tilpasse i dit hjem. Overvej nogle sjove muligheder som et vintage brætspil, kortspil eller dominobrikker til at dekorere dit bord på en fancy måde. 

Tilbage til blog