TOP 15 POPULÆRE DESIGNS TIL BLACK FRIDAY - SHOPPING GUIDE

TOP 15 POPULÆRE DESIGNS TIL BLACK FRIDAY - SHOPPING GUIDE

Hvis du planlægger en Black Friday-shoppingtur, har vi gode nyheder til dig. Vi har lavet en liste med vores 15 favoritdesigns inden for forskellige kategorier, så du kan starte din søgning lige her. Måske finder du den perfekte sofa-stol til din stue eller lampen til dit køkken. Eller måske er det noget helt andet, der fanger dit øje på denne side - uanset hvad, så er der inspiration at hente nedenfor!

Design by Us New Wave Optic Væglampe Smoke

Hvis du er på udkig efter noget særligt, skal du ikke lede længere. Design By Us' nye Optic-lampe bidrager med fantastisk lys og et unikt stykke håndværk. Lampen er håndlavet i mundblæst glas, hvilket resulterer i et elegant og spændende design. Hæng den op ved siden af sofaen og lad den forskønne stuen eller brug dem til at pifte dit soveværelse op ved siden af sengen. Leveres i rødt, røgfarvet, gennemsigtigt og opalglas samt i to forskellige størrelser.

GUBI Multi-Lite Pendel Stor Trækulssort & Messing

Multi-Lite Pendel er et klassisk lysarmatur, der kan justeres for at skabe forskellige stemninger i ethvert rum. Du kan dreje skærmene for at skifte fra nedadrettet lys til asymmetrisk belysning, og på grund af dens organiske, urteagtige form vil den se godt ud i ethvert hjeminteriør

New Works Tense Pendel Ø90 cm
 

Denne stilfulde og raffinerede lampe er en moderne klassiker med et tidløst design, der passer til enhver indretning. Tense pendellampen er en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem eller kontor. Dens strømlinede, men alligevel klassiske design gør den nem at integrere i mange forskellige rum. Den skaber et blødt lys med et moderne touch, uden at gå på kompromis med elegancen i det klassiske design.

Petite Friture VERTIGO Lille Pendel Sort

Vertigo lampen har en bølget aluminiumstruktur, som giver lampen sit karakteristiske udseende. Når vinden blæser gennem rummet, f.eks. når nogen åbner et vindue, begynder lampen at svinge let, hvilket skaber en næsten hypnotisk fornemmelse - næsten som om den er levende. Det betyder, at lampens form ændrer sig en smule med hvert åndedrag.

&Tradition Flowerpot VP1 Pendel Mat Sort

Verner Panton Flowerpot, designet i 1968, var oprindeligt beregnet til restaurationsbranchen og Verner Panton-udstillinger. Siden da er lampen også blevet populær i private hjem og har især fået et comeback i de seneste år. Det skyldes ikke mindst det stilfulde design og de mange farvemuligheder, der gør, at lampen passer ind overalt.

Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Luxus Bordlampe Mat Sort & Messing - Special Edition
 


Kaiser Idell-serien har et elegant, tidløst design. Med sit originale Bauhaus-design er Kaiser Idell-serien bygget op omkring det verdenspatenterede kugleled (1930) samt den meget velkendte lampeskærm, der har en helt unik karakter for Kaiser Idell-lamper. Det karakteristiske "ORIGINAL KAISER-idell" er præget på alle Kaiser-Idell-lamper. Alle Kaiser-Idell lamper er fremstillet af stål og messing, mens skærmene er håndlakeret i højglans eller mat maling. Alle de forkromede dele på denne lampe er fremstillet af håndpoleret og fortinnet messing.

&Tradition Little Petra VB1 Lænestol Fåreskind Moonlight/Valnød

Det mest ikoniske af alle &Tradition's designs er en ægte designklassiker. Little Petra blev oprindeligt introduceret for verden i 1938 og er lige så moderne, relevant og indbydende i dag som dengang. Denne elegante lænestol er verdensberømt og har et yderst indbydende udseende, som nærmest lokker dig ind i sædet. Dens blide, kompakte form og de mange forskellige typer af hynder gør den lige så velegnet til brug i din stue som i dit soveværelse, og med dens overraskende lille figur er det nemt at finde plads til denne smukke lænestol.

MENU Knitting Lænestol Fåreskind Polstret M. Valnødsbase
 


Den strikkede sofa fra Ib Kofod-Larsen er en tidløs og elegant tilføjelse til moderne interiør. Sofaen blev først introduceret i 1951 som et begrænset oplag og er vendt triumferende tilbage til den moderne danske designverden under MENU's koncept "Modernism Reimagined". Dette er den første udflugt til klassiske møbler for mærket. Hver stol er håndlavet udelukkende ved hjælp af traditionelle teknikker, og hver stol er polstret med stof eller læder på ryglæn og sæde

MENU Norm Væg Spejl Rektangulær Sort
 


Gør en fed erklæring i dit hjem med dette Norm vægspejlet rektangulært glas. Dette spejl kombinerer simpelt design med minimalistisk elegance og vil afspejle skønheden i dine omgivelser. Uanset om det vises lodret eller vandret, er det sikker på at gøre et statement, der appellerer til enhver stil af rum.

&Tradition Lato LN8 Sofabord Elfenbens Hvid/Crema Diva Marmor
 


Tradition Lato LN8 Sofabord er et stilfuldt, rektangulært sofabord med en smuk formgivning. Dette klassiske design vil gøre indtryk i enhver stue og er det perfekte sted at sætte din varme drik på, mens du nyder en stille eftermiddag, eller en kølig drink før en fremragende middag med venner eller familie.

MENU Androgyne Rundt Sofabord Mørk Eg
 


Det androgyne sofabord er en perfekt allieret til ethvert rum. Dens naturlige ben og top i massivt egetræ er udsøgt designet til at komplimentere enhver moderne indretning. Med mange års erfaring har producenten forfinet designet, hvilket har resulteret i et unikt produkt, der både er funktionelt og æstetisk tiltalende. Skænken kombinerer fine møbeltraditioner med moderne stil til et unikt produkt, der er både funktionelt og smukt.

MENU Duca Lysestage Bronzeret Messing
 


Duca-Lysestage er den perfekte ledsager til dit spisebord. Dens smukke design er baseret på små, men stærke detaljer som f.eks. rattanudsmykningen omkring metalbenets bund. Denne dekorative detalje skaber en kontrast mellem materialerne. Skaftet har også en lille skrue, som du kan justere for at ændre højden på lampeskærmen, så du kan skabe smukke asymmetriske kompositioner med flere lampeskærme eller andre dekorative genstande

Vitra Akari Gulv/Bordlampe 1A
 


Akari-lamperne er inspireret af japansk kunsthåndværk og har origami-inspirerede papirskærme, der skaber et magisk lys. Gulv/Bordlampelampen er et smukt og enkelt lampedesign af japansk-amerikanske Isamu Noguchi og er en del af den populære Akari-serie. Akari-serien består af rispapirlamper i forskellige størrelser og farver, det lyse rispapir assisterer til et varmt blødt lys og giver en blødhed til ellers voluminøse lamper. 1A er en lille gulvlampe, der er perfekt til belysning i stuen, soveværelset eller på kontoret mv.

&Tradition Como SC53 Bordlampe Transportabel Bronzeret Messing

Como SC53 er en bærbar bordlampe, der giver et varmt og hyggeligt lys. Den har tre lysstyrkeniveauer, så du kan styre den lysintensitet, du har brug for. Lampen er batteridrevet, så den kan tages med udenfor i haven eller rundt omkring i huset.

MENU Echasse Vase Stor Brændt/ Børstet Messing


 
Echasse-vasen kan fyldes med blomster, stå tom eller bruges dagligt som et dekorativt element. Det formskønne design er lige så velegnet på et skrivebord, stuegulv eller sidebord - fyldet er bare en bonus. Dens unikke farvesammensætning giver designet dybde og kontrast til de rene linjer på dens base.

Kender du til Black Friday?
Black Friday er hurtigt ved at blive en af vores foretrukne tidspunkter på året. Vi kan begynde vores juleindkøb, og mange butikker tilbyder store rabatter på mange produkter - perfekt til dem, der gerne vil have et forspring på deres julegaver! Mange danske butikker tilbyder gode tilbud for at få dig i julestemning, men det er ikke alle butikker, der deltager i Black Friday. 

Historien om Black Friday
Etymologien for Black Friday begyndte i Philadelphia, hvor politiet blev overrasket over at finde et stort antal biler parkeret på gaden, selv om det var en travl shoppingdag. Da de undersøgte sagen nærmere, fandt de ud af, at folk havde overnattet uden for butikkerne i håb om at få rabat på visse varer, når butikkerne åbnede næste morgen. Politiet besluttede, at dette ikke var rimeligt, og traf foranstaltninger for at forhindre camping for at opnå priser. Den lille begivenhed fik national opmærksomhed og blev kaldt Black Friday.
Tilbage til blog