TOP 15 POPULÆRE DESIGNS TIL BLACK FRIDAY - SHOPPING GUIDE

TOP 15 POPULÆRE DESIGNS TIL BLACK FRIDAY - SHOPPING GUIDE

Black Friday er her, og vi har en liste over de 15 bedste designs, der er på udsalg. Du kan finde lænestole til din stue, lamper til køkkenet og glasvaser til dit soveværelse på denne liste. Black Friday er spændende af mange grunde, men én grund er især, at det betyder, at du endelig kan købe de nye ting, som du har haft øje på hele året.
 

Design by Us New Wave Optic Væglampe SmokeDen nye Optic væglampe giver dig et fantastisk lys og et helt særligt stykke håndværk. Lampen er skabt i mundblæst glas og håndmalet for at give et elegant og spændende look. Hæng den op ved siden af sofaen og lad den pryde stuen, eller brug dem til at lyse soveværelset op ved siden af sengen.


GUBI Multi-Lite Pendel Stor Trækulssort & MessingMulti-Lite-pendlen er en klassiker, der giver et udtryk i ethvert rum. Du kan dreje skærmene for at skabe forskellige looks, fra et nedadrettet lys til et asymmetrisk lys. Og takket være dens organiske, urteagtige form vil den se godt ud i ethvert hjem. Med sine rene linjer og organiske form passer Multi-Lite-pendlen godt sammen med en række forskellige indretningsstile og farvepaletter - ikke kun traditionelle neutrale farver.


New Works Tense Pendel Ø90 cm

 


Tense pendellampen er en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem eller kontor. Dens strømlinede, men klassiske design gør den nem at passe ind i mange forskellige rum. Det bløde hvide lys, som denne lampe skaber, tilføjer elegance til ethvert rum, samtidig med at den stadig har et moderne touch uden at ofre det klassiske designs elegance.


Petite Friture VERTIGO Lille Pendel Sort


Vertigo-lampen er en levende skulptur. Den består af en bølgende aluminiumsstruktur, der giver lampen dens karakteristiske udseende. Når vinden blæser gennem rummet, f.eks. når nogen åbner et vindue, begynder lampen at bølge meget forsigtigt, hvilket skaber en næsten hypnotisk fornemmelse, som om den er levende. Det betyder, at lampens form ændrer sig en smule med hvert åndedrag. Den har også en integreret touch-dimmer, så du kan styre dens intensitet alt efter dit humør!

&Tradition Flowerpot VP1 Pendel Mat SortVerner Pantons Flowerpot er et unikt designikon fra 1960'erne, der oprindeligt var beregnet til restaurationsbranchen og Verner Panton-udstillinger. Lampen er siden blevet populær i private hjem og har især i de seneste år fået et comeback. Lampen har mange farvemuligheder, der gør, at den passer ind overalt.


Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Luxus Bordlampe Mat Sort & Messing - Special Edition

 


Det meget elegante og tidløse design af Kaiser Idell-lamperne har et helt særligt kendetegn: det originale Bauhaus-design samt det patenterede kugleled (1930) og den unikke, meget dekorative lampeskærm. Alle Kaiser-Idell-lamperne er fremstillet af stål og messing og håndmalet i højglans eller mat maling, og de holder garanteret i generationer.
 

&Tradition Little Petra VB1 Lænestol Fåreskind Moonlight/ValnødLittle Petra er lige så moderne og relevant i dag, som den var i 1938. Denne elegante lænestol er verdenskendt og har et meget indbydende udseende, der næsten lokker dig ind i stolen. Dens venlige, kompakte form og flere former for behagelig polstring gør den lige så velegnet i stuen som i soveværelset, og med dens overraskende lille figur er det nemt at finde plads til denne flotte lænestol.


MENU Knitting Lænestol Fåreskind Polstret M. Valnødsbase

 


Knitting lænestolen fra Ib Kofod-Larsen er en tidløs og elegant tilføjelse til moderne interiør. Stolen blev først lanceret som et begrænset oplag i 1951 og vender nu triumferende tilbage til den moderne danske designverden under MENU's "Modernism Reimagined"-koncept. Hver stol er fremstillet udelukkende i hånden ved hjælp af traditionelle teknikker, og hver stol har polstring på ryglænet og et valg af enten vintage læder eller stof på sædet.


MENU Norm Væg Spejl Rektangulær Sort

 


Dette minimalistiske vægspejl er perfekt til moderne boliger. De rene linjer, der afspejles i det rektangulære glas, kombineres med en subtil glans på rammen i rustfrit stål for at skabe en stilfuld måde at holde øje med dit udseende på. Hæng det vandret eller lodret for at passe til indretningen i ethvert rum i dit hjem.

&Tradition Lato LN8 Sofabord Elfenbens Hvid/Crema Diva Marmor

 


Lato LN8-bordet er det perfekte sted at sætte den varme kaffe på, mens du nyder en stille eftermiddag, eller en kølig drink før en god middag med venner eller familie. Bordet er håndpoleret, holdbart og let at rengøre og er designet til indendørs og udendørs brug.


MENU Androgyne Rundt Sofabord Mørk Eg

 


Androgyne-sidebordet er elegant, klassisk og moderne. Den naturlige mørke egetræsfod og bordplade er smukt udformet til at komplimentere enhver indretning. Dette fantastiske stykke kombinerer fine møbeltraditioner med moderne stil for at skabe et unikt produkt, der er både funktionelt og smukt. Producenten har trukket på mange års erfaring for at forfine designet, hvilket har resulteret i et fremragende produkt


MENU Duca Lysestage Bronzeret Messing

 


Duca-lysestagen er baseret på små, men stærke designdetaljer som f.eks. rattan-dekorationen omkring den nederste halvdel af metalfoden. Håndtaget skaber en kontrast mellem materialerne, da det har en lille skrue, der gør det muligt at justere højden. Du kan blande og matche dem med andre dekorative genstande og skabe smukke asymmetriske kompositioner, der giver liv til ethvert rum.


Vitra Akari Gulv/Bordlampe 1A

 


Gulv- og bordlampen er en smuk og enkel lampe designet af Isamu Noguchi. Akari-serien består af rispapirlamper i forskellige størrelser og farver, det lyse rispapir bidrager til et varmt blødt lys og giver en lethed til de ellers fyldige lamper.


&Tradition Como SC53 Bordlampe Transportabel Bronzeret Messing


Denne bærbare bordlampe er perfekt til alle, der kan lide at læse i sengen, inden de falder i søvn, eller i stuen, når de slapper af efter en lang dag. Como SC53 har tre indbyggede lysniveauer, så du kan vælge den rette lysintensitet. Lampen er batteridrevet og er derfor nem at tage med dig overalt, hvor du ønsker at gøre dit rum hyggeligere.


MENU Echasse Vase Stor Brændt/ Børstet Messing


 

Elegance er nøglen til ethvert soveværelse, så vi har designet dette stykke med en ren og sofistikeret finish. Det dråbeformede design er lige så elegant, når det holder blomster på et skrivebord, stuegulv eller sengebord, som når det er ufyldt. Dens unikke farvegradient giver designet dybde og kontrast til benenes rene linjer.

Tilbage til blog