Danmark
Moodings logo
 Ring til os
 Send email

Privatlivspolitik

COOKIES

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

På Moodings.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan f.eks. gøres på følgende måde: 

I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”

LOGSTATISTIK

Logstatistik bruges på Moodings.com hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, og på hvilken del af websitet kunderne forlader Moodings.com mm.

På Moodings.com anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Moodings indsamler og behandler kun oplysninger om dig, når du:

  • Sender forespørgsler, klager eller interagerer med Moodings på anden vis
  • Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder med ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende)
  • Afgiver personoplysninger på anden vis til Moodings ApS
  • Foretager køb

Vi indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler. Moodings indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger 

·       Navn
·       Adresse
·       E-mail adresse

Telefonnummer er valgfrit

Moodings.com foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare du har bestilt. Personoplysningerne registreres hos Moodings ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Oplysninger som navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til  GLS, Mover, DSV transport eller en transportør, der forestår leveringen af de købte varer til kunden. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.

Når der indsamles personoplysninger via Moodings.com, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Den dataansvarlige er Direktør Alexander Thygesen.

Betaling

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Når du anvender et betalingskort på Moodings.com, er det kun Bambora/epay - og ikke Moodings - som får adgang til dine oplysninger. Dine betalingsinformationer er derfor alene en sag mellem dig og Bambora/epay.

Oplysninger afgivet til Moodings.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Moodings ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven.

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Moodings ApS via e-mail: info@Moodings.com. Her kan du også anmode om at få slettet dine data.

Trustpilot
Vores score er 9.4 på Trustpilot. Alle skal have en god oplevelse.
Fri fragt på alle ordrer
30 dages retur
1-2 dages levering
© 2018 Moodings. En verden af design.